DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Volatile Geranium Marokko (Geranium Pelargoniumgraveolens) 5ML
Volatile Geranium Marokko (Geranium Pelargoniumgraveolens) 5ML

Volatile Geranium Marokko (Geranium Pelargoniumgraveolens) 5ML

10,95
  • Merk: Volatile
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8715542002192
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Goed bij een neerslachtig en terneergeslagen gevoel. Ook na een bevalling. Helpt bij het loslaten van ergernissen, spanningen en stress-situaties. Het geeft innerlijke rust en een vriendelijke stemming.

Algemeen
Bloeiende plant afkomstig uit Marokko. Antiseptisch. Brengt het hormonale stelsel in balans.Goed bij een neerslachtig en terneergeslagen gevoel. Ook na een bevalling. Helpt bij het loslaten van ergernissen, spanningen en stress-situaties. Het geeft innerlijke rust en een vriendelijke stemming. De combinatie lavendel met geranium is een uitstekende verzachtende massage- of badolie.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist