Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Volatile Cypres (Cypressus Sempervirens) 10ML
Volatile Cypres (Cypressus Sempervirens) 10ML

Volatile Cypres (Cypressus Sempervirens) 10ML

9,99
  • Merk: Volatile
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8715542001881
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Cypres tilt je over verdriet en droefenis heen en laat samen met mandarijn de zon weer schijnen

Algemeen
Cypres verzacht en geeft steun aan mensen die te hard voor zichzelf zijn. Het tilt je over verdriet en droefenis heen en laat samen met mandarijn de zon weer schijnen. Cypres is versterkend en samentrekkend bij een zwak bindweefsel en daarom goed te gebruiken als ondersteuning bij ontsierende aderen en zichtbare haarvaatjes. Een paar druppels cypres in de schoenen bij transpirerende voeten doet wonderen.

Recept tegen plasongelukjes bij kinderen: 100 ml basis massageolie,15 druppels cypres en 15 druppels mandarijn. Dit mengsel 's morgens en 's avonds aanbrengen op de buik en onder de voeten van het kind.

Waarschuwing
Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij per ongeluk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in een koudgeperste basisolie, bijvoorbeeld amandelolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist