Home > Vitamine & Supplementen > Supplement - Bestanddeel > Probiotica

A. Vogel Aciforce Sachets 7st

Met drie miljard bacterien per dosering

Korting 15%
9,99 8,49
  • Merk: A Vogel 
  • Inhoud: 7ST
  • EAN: 8711596579987
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A. Vogel Aciforce Sachets is een product dat valt onder de zogenaamde probiotica. Dit probioticum is een supplement met drie miljard bacteriën per dosering. A. Vogel Aciforce Sachets is ook geschikt voor baby's en kinderen.

- Probioticum met drie miljard bacteriën per dosering
- Met Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis
- Ook geschikt voor baby's en kinderen

Dosering
1 sachet (= 3 gram) per dag. In lauwwarm water oplossen en voor de maaltijd innemen, bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag.

Waarschuwingen
De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Ingredienten
Ingrediënten
Vulstof (gehydrolyseerd maïszetmeel, microkristallijne cellulose); bacteriestammen (Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis); iep (Ulmus fulva); enzymen. De inhoud van een zakje bevat ongeveer 3 x 109 actieve kiemen.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3,95

Heeft u een vraag over A. Vogel Aciforce Sachets 7st?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4 van 100