DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Vitazyme Energy sachets 28ST
Vitazyme Energy sachets 28ST
Vitazyme Energy sachets 28STverpakking met sachtes

Vitazyme Energy sachets 28ST

27,75
  • Merk: Vitazyme
  • Inhoud: 28ST
  • EAN: 8717903000014
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  42  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Vitazyme Energy is een krachtig energiesupplement

Algemeen
Vitazyme® Energy is een zorgvuldig geselecteerde en energie ondersteunende mix van 51 soorten groente en fruit samengevoegd met het extra werkzame ingrediënt Cordyceps sinensis. Deze zeldzame paddestoel wordt reeds meer dan 1500 jaar in de gezondheidstraditie van het Verre Oosten gebruikt als ondersteuning voor de energiehuishouding en het uithoudingsvermogen. Zij wordt aangeraden bij vermoeidheid, herstel van een zware inspanning en als hulp bij herstel na ziekte.

Deze verpakking is voldoende voor 14-dagen bij 2-maal daags innemen van 1 sachet Vitazyme® Energy. Indien gewenst kan men daarna overgaan op dosering naar behoefte.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 2 sachets (20 ml) per dag of 1 sachet (10 ml) tweemaal per dag 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. De dosering kan verhoogd worden tot 2 sachets (20 ml), drie tot viermaal per dag, tijdens periodes van verhoogde inspanning. Kinderen tussen 4 en 12 jaar, neem de helft van de volwassen dosis: 1 sachet (10 ml) per dag 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. Kan verdund worden in een glas water of drank (koud of op kamertemperatuur) naar keuze.

Waarschuwing: Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij zwangerschap, borstvoeding en gebruik van medicijnen vooraf uw arts of specialist raadplegen. Niet gebruiken als de verpakking reeds is aangebroken.

Houdt u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Gebruik voorzichtig bij het innemen van antikankermedicijnen, bloeddrukverlagers en ontstekingsremmers.

Ingrediënten

INGREDIENTEN per 2 sachets
23,9 gram Vitazyme® mix van appel, asperge, avocado, banaan, paprika, bosbes, witte kool, wortel, bloemkool, cayenne peper, kers, Chinese kool, maïs, cranberry, aubergine, gember, druif, grote klis, groene thee, guave, kiwi , citroen, mango, cantaloupe meloen, moerbei, mungboon, sinaasappel, papaja, peterselie, perzik, peer, ananas, Japanse pruim, pompoen, radijs, koolzaad, framboos, sesam, Adzuki boon, snijboon, sojaboon, spinazie, broccoli, aardbei, tomaat, kurkuma, raapsteel, waterkastanje, waterkers, watermeloen en Reishi paddestoel; Cordyceps sinensis extract 100 mg.

Allergie informatie:
Bevat soja en sesam.

Voedingswaarde per 2 sachets = 20ml : Energetische waarde 188 kJ = 45 Kcal, eiwit 2,5 g, vet 0 g, koolhydraten 11 g, waarvan suikers 6 g en voedingsvezels 4 g, vitamine C 60 mg (100% ADH), vitamine B1 2,1 mg (150% ADH), vitamine B2 0,7 mg (43% ADH), niacine 5,3 mg (29% ADH), vitamine B6 3,6 mg (180% ADH), pantotheenzuur 4 mg (67% ADH), foliumzuur 41 mcg (20% ADH), vitamine B12 3,8 mcg (380% ADH). SOD-achtige activiteit 1000 eenheden.
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid


Vragen & Antwoorden
Wat is Vitazyme?

Vitazyme hoort tot een nieuwe generatie voedingssupplementen. Alle Vitazyme producten hebben als basis een speciale vloeibare mix van diverse soorten groente en fruit, geselecteerd op specifieke vitamines en mineralen. Deze unieke mixen ontstaan uit een innovatief, exclusief fermentatie en extractieproces van 540 dagen. De actieve ingrediënten worden de laatste periode meegefermenteerd, zodat deze snel en gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Hoe moet ik dit product gebruiken?

Voor elk individuele product verdient het aanbeveling de gebruiksaanwijzingen op de verpakking op te volgen. Vitazyme kan op verschillende manieren gebruikt worden:
- Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open, stop het in de mond en drink het puur
- Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open, giet het in een glas en verdun het met water of sap of een andere drank naar keuze (koud of op kamertemperatuur).
- Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open en voeg het toe aan een bakje yoghurt als tussendoortje.
Gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Hoe kan ik dit product het best gebruiken?

Voor elk individuele product verdient het aanbeveling de gebruiksaanwijzingen op de verpakking op te volgen. Over het algemeen is het het beste om Vitazyme in te nemen op een lege maag of 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. Vitazyme wordt dan het snelste door het lichaam opgenomen. Echter, bij maagproblemen of een gevoelige maag, kan het ook tijdens of na de maaltijd of in de yoghurt ingenomen worden.

Zijn de ingredienten van dit product getest op de aanwezigheid van pesticiden en zware metalen?

Ja, al onze ingrediënten en kant en klare producten worden getest aan het begin, tijdens en aan het einde van het productieproces en zijn vrij van pesticiden en zware metalen.

Is dit product geschikt voor diabetici?

Er is suiker nodig voor de osmotische druk tijdens stap 1 van de fermentatie. Tevens dient het als voeding voor de bacteriën, om te groeien. De bruine suiker, die aan onze producten wordt toegevoegd, wordt tijdens de fermentatie omgezet in monosaccharide. Diabetici hebben ook monosaccharide nodig in hun dieet en kunnen dus Vitazyme gebruiken.

Is dit product geschikt voor langdurig gebruik?

Alle Vitazyme producten zijn vloeibare voedingssupplementen, 100% natuurlijk en kunnen gedurende langere tijd gebruikt worden.

Worden er kunstmatige of chemische ingredienten aan dit product toegevoegd?

Nee, alle ingrediënten die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk en vegetarisch.

Waar wordt dit product geproduceerd?

Alle Vitazyme producten worden geproduceerd in Taiwan onder strikte voorschriften van de HACCP en volgens GMP voorwaarden.

Kan ik dit product samen met medicijnen gebruiken?

Ja, dat kan. Echter, bepaald voedsel (bijv. grapefruit) kan reageren op medicijnen. We adviseren daarom een uur tijdsverschil aan te houden tussen het gebruik van Vitazyme en de medicijnen. Ook raden we bij medicijngebruik altijd aan om uw huisarts of uw specialist te raadplegen.

Kan dit product mijn stoelgang verbeteren?

Ja. Dit is één van de positieve effecten van alle Vitazyme producten. Door de actieve probiotica en de spijsverteringsenzymen, die tijdens de fermentatie worden gebruikt en nog steeds in het product aanwezig zijn, ervaren de meeste mensen een verbetering van de stoelgang.

Kun je met een lagere dosis toch verschil merken?

Ja, het is zeker mogelijk dat men bij dagelijks 1 sachet Vitazyme Energy al vooruitgang merkt of dat 1 sachet Vitazyme Relax per 3 à 4 dagen al voldoende is voor een uitgerust gevoel. Het is even uitproberen hoe men reageert. Ook is het mogelijk, dat men de Vitazyme producten eerst gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing en later overgaat tot een persoonlijke onderhoudsdosis. Doseer naar behoefte.

Hoef ik naast dit product geen multivitamine meer te gebruiken?

Vitazyme Energy vervangt geen multivitamine, alhoewel er natuurlijk wel allerlei vitamines in zitten door de groente- en fruitmix. Vitazyme Energy gebruikt u als u wat extra energie kunt gebruiken of pas ziek bent geweest. Het heeft een erg snel effect.

Hoe komt het dat dit product zo snel effect heeft?

In tegenstelling tot alle andere producten in de markt bevatten alle Vitazyme producten een ondersteunende basis van vele soorten gefermenteerde groenten en fruit. Gefermenteerd wil zeggen, “het afbreken tot minuscule elementen” (voor snelle opname in het lichaam). Het actieve ingrediënt Cordyceps sinensis (in het geval van Energy) is onderdeel van de vloeibare mix en kan zo direct opgenomen worden. Dit is het unieke aan de Vitazyme producten. Dit geldt evenzo voor de Vitazyme Flex voor soepele spieren en gewrichten met de actieve ingrediënten vegetarische Glucosamine en MSM. De gefermenteerde mix zorgt voor een snellere opname. Als u normaal Glucosamine neemt, bent u minimaal 5 tot 6 weken verder voordat u er ook maar iets van merkt. Bij Vitazyme Flex merken de meeste mensen binnen een week al effect. Ook de Vitazyme Relax voor ontspanning en lekker te slapen werkt zo. Hier zijn de actieve ingrediënten hop, kamille en Siberische Ginseng. Allen bekend om hun slaapbevorderende werking. Ook deze gaan direct aan het werk. Een half uurtje voor het slapen gaan 1 sachet is meestal voldoende.

Moet ik dit product oplossen?

Nee hoor. Het is kant en klaar vloeibaar in een sachet. Open scheuren of knippen, in een glas doen, beetje water erbij of in een fruitsap en opdrinken. Het mag ook puur uit het zakje, maar dat is afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Zit er alcohol in?

Nee, er zit geen alcohol in. Tijdens het proces van fermentatie vormt zich in de eerste 100 dagen wel wat alcohol, maar dit verdwijnt weer in de loop van het proces.

Is het biologisch?

Jammer genoeg zijn niet al onze ingrediënten biologisch. Doordat we honderden verschillende soorten groenten en fruit gebruiken en we tijdens productiedagen 20.000 kg dagelijks verwerken, is dit logistiek niet mogelijk. Wanneer mogelijk en indien beschikbaar, gebruiken we biologische ingrediënten. Zo zijn bijv. de rijst, de Japanse pruim en de ananas altijd biologisch.

Met biologische voeding heb je toch geen suppletie nodig?

In principe onderschrijven wij dit argument. Maar er kunnen zich externe factoren voordoen in uw leven, waarbij biologische voeding niet voldoende is. Denk aan het verliezen van uw baan of geliefde. In deze omstandigheden heeft u niet altijd de keuze of bevindt u zich niet in de luxueuze positie om de tijd te nemen om uitsluitend te vertrouwen op voeding. Simpel, omdat u wel door moet. In zulke gevallen is het goed, dat u een keuze heeft voor een product dat zo dicht mogelijk bij uw visie over voeding staat. Namelijk dat het veganistisch is, ecologisch verantwoord gemaakt wordt (fermentatie gebruikt enkel tijd, geen enkele andere energiebron) en dankzij het unieke werkingsmechanisme hoeft u het niet zo lang te gebruiken als een traditioneel voedingssupplement. Dus kunt u snel terug naar uitsluitend voeding.

Wat houdt het unieke werkingsmechanisme in?

Fermentatie zorgt voor het afbreken van voedsel tot minuscule elementen op moleculair niveau. Hierdoor komen de natuurlijke voedingsstoffen in het voedsel vrij en kunnen gemakkelijker en sneller door het lichaam opgenomen worden. De essentie van ieder Vitazyme supplement is, dat de actieve ingrediënten tijdens dit fermentatieproces worden toegevoegd. Zij worden onderdeel van deze groente- en fruitmix. Directe opname en snel effect zijn het resultaat.

Hoe snel kan ik een effect verwachten?

De Energy verneemt u meestal al met een dag of 3 tot 4. De Relax meestal al met het eerste zakje, maar zeker de tweede/derde dag. De Flex over het algemeen met 1 tot 2 weken, maar we hebben ook berichten van 4 dagen.

Moet ik dit product blijven gebruiken?

Ons uitgangspunt is juist dat u het niet altijd gebruikt. U kunt Vitazyme gericht gebruiken naar behoefte. Bij Energy en Relax is dat heel logisch. U stopt of mindert als de energiehuishouding weer op peil is of (in het geval van Relax) als u een aantal dagen ontspannen bent en lekker uitgerust. Maar ook bij Flex kunt u proberen wat goed voor u is. Voel wat u nodig heeft en bepaal uw eigen behoefte.

Wanneer worden de actieve ingredienten toegevoegd?

Alle actieve ingrediënten worden toegevoegd in de laatste fase van het 540 dagen durende fermentatie proces. Zij fermenteren en rijpen dan nog een periode mee om een volledig onderdeel van de groente- en fruitmix te worden. Dit geldt ook voor de actieve ingrediënten in de Energy en de Flex.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Gratis verzending Viktor & Rolf Flowerbomb Eau De Parfum 100ML

    Viktor & Rolf Flowerbomb Eau De Parfum | 100ML

    -28%
    104,00
    145,02
  • Rabenhorst Immune Power 750ML

    Rabenhorst Immune Power | 750ML

    3,79
  • Rabenhorst Groentesap 750ML

    Rabenhorst Groentesap | 750ML

    3,07
  • Rabenhorst Welzijn - met ijzer 750ML

    Rabenhorst Welzijn - met ijzer | 750ML

    -25%
    2,99
    3,99
  • Rabenhorst Beschermen - met zink 750ML

    Rabenhorst Beschermen - met zink | 750ML

    -25%
    2,99
    3,99