9375.082 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Multi mineralen

Vitals ConcenTrace Druppels 100ML

Met natuurlijke mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake

Korting 25%
16,95 12,71
  • Merk:  Vitals
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8716717000333
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals ConcenTrace is een krachtig, geconcentreerd supplement met meer dan 72 ionische mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake. Met gebruik van de zon wordt het vervaardigd door middel van een traditioneel en natuurlijk concentratieproces. Hierbij vindt er geen onnatuurlijk droogproces plaats. Dit bijzondere water bevat van nature een hoog gehalte magnesium. Daarbij komen deze vloeibare mineralen voor in ionische vorm, als elektrolyten. Dat wil zeggen niet in verbinding met andere elementen maar als losse elektrisch geladen deeltjes, opgelost in water. In deze vorm komen mineralen ook in ons lichaam voor en deze mineraalionen zijn dan ook goed opneembaar.

Door erosie, uitputting van landbouwgronden en het gebruik van kunstmest bevat de huidige voeding een lager mineralengehalte en een kleiner spectrum aan spoorelementen. Onderzoek heeft aangetoond, dat bepaalde (spoor)elementen essentieel zijn voor het bestaan van de mens. Er komen steeds spoorelementen bij, waarvan het vermoeden bestaat dat ze tot de essentiële voedingsstoffen behoren. Enkele binnenzeeën, zoals het Great Salt Lake in Utah, hebben door geothermische en verdampingsprocessen geconcentreerde hoeveelheden van vele van de mineralen die ook in zee gevonden worden. Deze natuurlijke bronnen zijn zeer rijk aan mineralen en spoorelementen. Vitals ConcenTrace vormt dan ook een perfecte aanvulling op de gebruikelijke mineralen die doorgaans in supplementen en multi’s gebruikt worden.

Vitals ConcenTrace:
- bevat zeewaterconcentraat met het volledige spectrum mineralen en spoorelementen;
- met een hoog gehalte aan magnesium;
- afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah, de Verenigde Staten;
- in vloeibare, ionische vorm;
- is goed opneembaar.

Vitals ConcenTrace is tevens verkrijgbaar met een inhoud van 50 ml.

Dosering
Bij een lichaamsgewicht boven 75 kg: 3x daags 10 druppels verspreid over de dag
Bij een lichaamsgewicht tussen 50 - 75 kg: 20 druppels per dag
Bij een lichaamsgewicht tussen 25 - 50 kg: 10 druppels per dag
Bij een lichaamsgewicht onder 25 kg: 1 druppel per 2,7 kg, of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Druppels mengen met vruchtensap, groentensap zoals Rabenhorst Groentesap, (bron)water of door de voeding om de typische smaak van ConcenTrace te verminderen.

Waarschuwingen
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van zonlicht.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 30 druppels

 

 

RI*

Chloride

500 mg

63%

Magnesium

180 mg

48%

Natrium

4 mg

-

* Referentie inname

Ingrediënten 
Water uit het Great Salt Lake.

Allergenen informatie
Bevat geen: gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals ConcenTrace Druppels 100ML?

Meer uit ons assortiment