Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Vitamines & mineralen>Vitamines>Vitamine d

Virtuoos D3-600 IU Gold Capsules 90CP

Vegetarische capsules voor (top)sporters ter ondersteuning van de algehele gezondheid

39,49
  • Merk:  Virtuoos 
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8718444860792
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Virtuoos D3-600 IU Gold is een Vitamine D. Vitamine D staat de laatste jaren volop in de belangstelling. Vitamine D heeft veel verschillende functies en is daardoor belangrijk voor de algehele gezondheid. Vitamine D kan bijdragen aan een goede weerstand en aan het behoud van sterke botten. Vrij recent is ontdekt dat vitamine D belangrijk is voor een normale spierfunctie en dus mogelijk van invloed kan zijn op sportprestaties. Sindsdien is er ook binnen de sportwereld steeds meer belangstelling voor de bijzondere eigenschappen en mogelijkheden van vitamine D. 

Sommige teams organiseren een zonstage, zodat de sporters extra vitamine D kunnen aanmaken. Met name binnensporters, zoals turners, (kunst)schaatsers, zwemmers dienen alert te zijn op hun vitamine D-inname. Het blijkt dat sporters hun beste sportprestaties gedurende de zomermaanden hebben, als hun vitamine D-waarden op het hoogste niveau zijn.*2 

D3-600 IU Gold is een welkome aanvulling op de dagelijkse voeding van (top)sporters. D3-600 IU Gold bevat Quali®-D, een Branded Ingredient van DSM. Quali-D wordt gewonnen uit lanoline uit wol. Deze is afkomstig van levende en gezonde schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland. Door een geavanceerde productiemethode wordt een zeer stabiel en goed opneembaar eindproduct verkregen. Eén dagdosering voorziet het lichaam van 300% ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) vitamine D.

NZVT-gecertificeerd
D3-600 IU Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. D3-600 IU Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Dosering
Eén capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. 

Ingredienten

Amylum solani(vulstof), HPMC (capsulehuls), Quali®-D.

Samenstelling
Vitamine D3 15 mcg 300%
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos D3-600 IU Gold Capsules 90CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100