Hoofdpagina>Sport>Supplementen uithoudingsvermogen

Virtuoos Cafeïne Gold Capsules 90CP

Vegetarische capsules voor (top)sporters om het uithoudingsvermogen te vergroten

18,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Virtuoos 
 • Inhoud: 90CP
 • EAN: 8718444860976
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Virtuoos Cafeïne Gold is een voedingssupplement dat 50 mg cafeïne bevat en de prestaties van (top)sporters helpt te verbeteren. Cafeïne stimuleert met name het centrale zenuwstelsel en helpt het uithoudingsvermogen te vergroten. Cafeïne heeft bij inspanningen van meer dan 2 minuten een prestatieverhogend effect.

  Virtuoos Cafeïne Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.

  Dosering
  Doseringen van 3 tot 6 mg per kilogram lichaamsgewicht worden in de praktijk aangehouden. Hogere inname lijkt in de praktijk geen zin te hebben en kan voor ongewenste effecten zorgen (verhoogde hartslag, trillingen, hoofdpijn en slapeloosheid). Er is een individuele variatie hoe mensen reageren op cafeïne. Eenzelfde dosis kan bij verschillende personen minder of sterker werken. Test altijd eerst tijdens een training. Start altijd met een lage dosering en bepaal bij welke dosering u zich prettig voelt.

  Gebruik in overleg met de begeleider. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen.

  Waarschuwingen
  Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Ingredienten
  Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
  Cafeïne 50 mg
  Ingrediënten
  Amylum solani (vulstof), HPMCellulose (capsulehuls), cafeïne anhydraat, magnesiumstearaat (antiadhesie), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).
  Informatie folder

  Heeft u een vraag over Virtuoos Cafeïne Gold Capsules 90CP?