DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Unwaste

Groene keuze Merk is onderdeel van ons groene assortiment.
Unwaste maakt verzorgingsproducten van pure, circulaire en kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bijvoorbeeld van sinaasappelolie uit sinaasappelschillen die anders waren weggegooid. Het assortiment bestaat onder andere uit shampoo bars, scrub bars en soap bars. Benieuwd naar unwaste? Lees meer over dit merk onderaan deze pagina.Lees meer
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Shampoo Bar - Sinaasappel 65GR

    unwaste Shampoo Bar - Sinaasappel | 65GR

    (12)
    Voorraad: > 50
    8,49
    15% korting
    7,22
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Shampoo Bar - Koffieolie 65GR

    unwaste Shampoo Bar - Koffieolie | 65GR

    (14)
    Voorraad: > 50
    8,49
    15% korting
    7,22
  • unwaste Soap Bar The Refreshing One Sinaasappel 100GR

    unwaste Soap Bar The Refreshing One Sinaasa... | 100GR

    (8)
    Voorraad: > 50
    7,49
    15% korting
    6,37
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Scrub Bar - Koffiedik 65GR

    unwaste Scrub Bar - Koffiedik | 65GR

    (5)
    Voorraad: 24
    7,99
    15% korting
    6,79
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Gift Set - Koffieolie 120GR

    unwaste Gift Set - Koffieolie | 120GR

    (2)
    Voorraad: > 50
    13,49
    15% korting
    11,47
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste All-In-One Gift Set - Sinaasappel 120GR

    unwaste All-In-One Gift Set - Sinaasappel | 120GR

    Voorraad: 22
    13,49
    15% korting
    11,47
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Conditionerbar Sinaasappelolie & Shea Boter 65GR

    unwaste Conditionerbar Sinaasappelolie & Sh... | 65GR

    (4)
    Voorraad: > 50
    9,49
    15% korting
    8,07
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Duopack Soaps That Care 80GR

    unwaste Duopack Soaps That Care | 80GR

    Voorraad: 42
    9,99
    15% korting
    8,49
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Duopack Koffieolie & Koffiedik 80GR

    unwaste Duopack Koffieolie & Koffiedik | 80GR

    Voorraad: > 50
    10,99
    15% korting
    9,34
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    unwaste Duopack - Sinaasappelolie 80GR

    unwaste Duopack - Sinaasappelolie | 80GR

    Voorraad: 42
    10,99
    15% korting
    9,34

Maak kennis met unwaste: circulaire persoonlijke verzorging

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook op het gebied van persoonlijke verzorging maken consumenten bewustere keuzes. Bijvoorbeeld door te kiezen voor producten in een vaste vorm (bars) en ingrediënten van een natuurlijke oorsprong. Vindt u duurzaamheid ook erg belangrijk? Dan is het merk unwaste de perfecte keuze!

Unwaste maakt verzorgingsproducten van pure, circulaire en kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals koffiedik en sinaasappelolie uit sinaasappelschillen die anders waren weggegooid. En het fijne is: u als gebruiker hoeft geen concessies te doen voor een kwalitatief goed product.

Het assortiment van unwaste bestaat uit shampoo bars, scrub bars, soap bars en giftsets. Ook kunnen de echte liefhebbers kiezen voor een unwaste duopack. Dit betekent twee 100% natuurlijke producten voor een voordelige prijs. Benieuwd naar alle producten? Bekijk dan het volledige assortiment van unwaste bovenaan de pagina.

Unwaste shampoo bars

Een plastic fles als verpakking? Dat zal u nooit zien bij unwaste. Dit merk vervangt die traditionele shampoofles en gaat voor een duurzaam alternatief met een shampoo bar. Het assortiment van unwaste bestaat uit twee verschillende shampoo bars, namelijk de unwaste shampoobar koffieolie en de unwaste shampoobar sinaasappelolie. We vertellen u graag wat meer over deze producten:

  • Unwaste Shampoobar – Koffieolie: de shampoo bar met koffieolie uit koffiedik heeft een verzorgende werking en is geschikt voor normaal tot droog haar. Deze hydraterende shampoo bar heeft de natuurlijke verzorging van koffieolie en een conditionerende en glanzende werking. Extra fijn: dit product is mild voor het haar én de hoofdhuid.
  • Unwaste Shampoobar – Sinaasappelolie: deze shampoo bar heeft een verfrissend effect en is te gebruiken voor normaal tot vet haar. Naast de verfrissende functie heeft deze shampoo ook een hydraterend effect. De natuurlijke geur van de sinaasappelolie maakt deze bar een echte aanrader!

Goed nieuws voor alle curly girls onder ons: de shampoo bars van unwaste zijn Curly Girl Proof! Dit betekent dat ze voldoen aan de voorwaarden van de curly girl methode (CG). De kern van de CG methode is het vermijden van bepaalde ingrediënten (bijvoorbeeld siliconen en sulfaten) in haarverzorgingsproducten. Dit zorgt ervoor dat u glanzende en gedefinieerde krullen krijgt. Deze methode werkt beter als u van uzelf al krullend haar of slag in het haar heeft.

Hoe gebruik ik een shampoo bar?

Er zijn verschillende manieren om een shampoo bar te gebruiken. Wij leggen u twee methoden uit:

  1. Begin met het nat maken van uw haren, waarna u de shampoo bar over uw haren wrijft. Masseer vervolgens uw hoofd met de shampoo in het haar en verspreid verder over de lengtes (bij lang haar). U kunt uw haren hierna uitspoelen. 
  2. Een andere manier is om uw haren eerst nat te maken en vervolgens de shampoo bar in uw handen te wrijven om het te laten schuimen. Vervolgens kunt u hiermee de shampoo bar en het schuim vanuit uw handen op het hoofd masseren en over het haar verspreiden. Spoel vervolgens uit.

Unwaste soap bar

Op zoek naar een verzorgende soap bar die goed voor u én de planeet is? Unwaste heeft een verfrissende soap bar met sinaasappelolie gemaakt van sinaasappelschillen. De sinaasappelolie van de soap bar zit boordevol antioxidanten. Daarnaast heeft deze zeep een natuurlijk frisse geur en kleur waardoor er geen synthetische geur- of kleurstoffen aan de shampoo zijn toegevoegd.

Tip: het is belangrijk om een soap bar goed te laten drogen na gebruik. Op deze manier wordt de levensduur van het product verlengd. U kunt bijvoorbeeld een zeepbakje gebruiken.

Unwaste scrub bar

De unwaste scrub bar is een vaste scrub zeep die mooi staat in elke badkamer of keuken. Bij De Online Drogist is de unwaste Scrub Bar – Koffiedik verkrijgbaar. Wist u dat gemalen koffie een natuurlijke korrel geeft voor milde peeling en reiniging van de huid? En dat het daarnaast dode huidcellen verwijdert, wat weer zorgt voor een glanzende en egale huid? Met de heerlijke geur van echte koffie en dennenolie wilt u uw huid nooit meer met iets anders scrubben dan met deze scrub bar!

De scrub bar is ook geschikt onder de douche en te gebruiken als scrub voor het gehele lichaam.

unwaste soaps

Unwaste giftsets

De unwaste giftsets bestaan uit drie eco-vriendelijke, verzorgende producten:

  • Shampoo bar
  • Scrub bar
  • Soap bar

Ideaal om zelf de producten van unwaste te leren kennen of om cadeau te doen! De unwaste giftset - 3 x 40 gram - Shampoobar Sinaasappelolie bevat de scrub bar met koffiedik en dennenolie. Daarnaast bevat het de shampoo bar met sinaasappel en de soap bar met sinaasappel. De unwaste giftset - 3 x 40 gram - Shampoobar Koffieolie bevat ook de scrub bar met koffiedik en dennenolie en de soap bar met sinaasappel. Naast deze twee producten vindt u er ook de shampoo bar met koffiedik in terug.

Unwaste: ontdek de verzorgende eigenschappen

Alle ingrediënten die unwaste gebruikt zijn van natuurlijke oorsprong en sulfaat en (micro-) plasticvrij. Unwaste houdt haar footprint zo klein mogelijk door de natuur te respecteren en gebruik te maken van circulaire producten, zoals olie uit koffiedik en sinaasappelschillen. Daarnaast zijn alle producten die verwerkt zijn in de shampoo-, soap- en scrub bar afkomstig uit Nederland. Oftewel: kwalitatieve, vegan verzorging van eigen bodem!

Unwaste verzorging kopen bij De Online Drogist

Unwaste zeep, shampoo of scrub online bestellen? Dat kan voordelig bij De Online Drogist. Vanaf 20 euro wordt het ook nog eens gratis geleverd.

Meer weten over Unwaste?

Unwaste Bars

Lees meer