Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.585 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Drugstest

Testjezelf.nu Drugstest THC (Cannabis) 3ST

Zeer betrouwbare (99%) THC (Cannabis, Hasj) Drugs test cassette

11,84
  • Op voorraad:  27  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Testjezelf.nu Drugstest THC (Cannabis) 3ST 99% betrouwbare Drugstest toont het gebruik aan van:
THC (dit is de actieve stof in Cannabis, Hash. Ook bekend als Hasj, Hasjiesj, Mariuhana, Marijuana, Hashies)De Testjezelf.nu THC Drugstesten worden al jaren gebruikt door vele instituten in meer dan 80 landen wereldwijd. Nu ook geschikt voor het thuis testen op Cannabis gebruik.

Marihuana en Hasj zijn drugs die uit de Cannabisplant worden gewonnen en die hoofdzakelijk door roken geconsumeerd worden. De actieve stof in cannabis is THC. Het beïnvloedt het centrale zenuwstelsel en het korte termijn geheugen, zorgt voor veranderingen van de gemoedstoestand en zorgt ervoor dat men gevoeliger voor aanrakingen wordt. Ook kan het zorgen voor een verminderd coördinatievermogen, angstgevoelens, waanvoorstellingen, depressies, verwarring, hallucinaties en een verhoogde polsslag. De THC wordt zeer snel na inname in de lever gemetaboliseerd (afgebroken)

Hoe werkt het?
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 50 ng/ml. Door deze lage grenswaarde kan ook een gering cannabisgebruik al worden aangetoond.
De THC wordt door het lichaam afgebroken. De afbraakprodukten zijn nog ca. 2-5 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. Bij regelmatig gebruik van Cannabis kan dit wel tot 3 a 4 weken na gebruik zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie ( 50 ng/ml ) in de urine aan. De aantoonbaarheid hangt ook af van het vetpercentage van de testpersoon*
Professionele kwaliteit: Deze Drugstesten worden al vele jaren tot tevredenheid gebruikt door onze professionele klanten in de verslavingszorg. Zelfde testen welke wij al vele jaren in inmiddels meer dan 80 landen wereldwijd aan ziekenhuizen, instellingen en overheden leveren.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest THC (Cannabis) 3ST?

Meer uit ons assortiment