Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Drugstest

Testjezelf.nu Drugstest Methamfetimine 3ST

Betrouwbare (99%) Methamfetamine drugstest in cassettevorm

9,95
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Deze 99% betrouwbare urine Drug test toont het gebruik aan van: Metamfetamine (ook bekend als Yaba, Crystal, Meth, Jib, Crank of ice). Met deze test kunt u de aanwezigheid van methamfetamine in urine aantonen.

Hoe werkt het?
Methamfetamine is een amfetamine met een extra methylgroep. Hierdoor is de werking van methamfetamine sterker dan “gewone” amfetamine. Methamfetamine werkt op het centrale zenuwstelsel en zorgt voor een gevoel van euforie en onvermoeibaarheid bij de gebruiker. Gebruik van methamfetamine kan slaapgebrek, hallucinaties en paranoia tot gevolg hebben. Langdurig gebruik van methamfetamine kan leiden tot ernstige lichamelijke problemen.

Hoe betrouwbaar is de test?
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een gehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml.

Hoe lang is methamfetamine in urine aantoonbaar?
Methamfetamine is ca. 1-3 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie (300 ng/ml) in de urine aan.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest Methamfetimine 3ST?