Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.071 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Drugstest

Testjezelf.nu Drugstest Benzodiazepine 3 ST 3ST

Test op het gebruik van Flunitrazepam en oxazepam

9,95
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Met deze Testjezelf.nu Drugstest Benzodiazepine 3 ST kunt u de aanwezigheid van benzodiazepine in urine aantonen. Benzodiazepinen zijn geneesmiddelen met een kalmerende (slaapbevorderende) en angstremmende werking.
Benzodiazepinen worden tegenwoordig door artsen op grote schaal voorgeschreven en langdurig gebruik kan tot verslaving leiden.
De groep van Benzodiazepines bevat meer dan 60 geneesmiddelen, waaronder Oxazepam en Flunitrazepam (Rohypnol) of "rooie knol", als "rape drug". Met name in combinatie met alcohol kan het spierverslappende effect en het geheugenverlies ervoor zorgen dat in het uitgaanscircuit mensen misbruikt kunnen worden.
Alle benzodiazepines zijn vanwege hun misbruikbaarheid opgenomen in lijst II van de opiumwet.

Hoe betrouwbaar is de test?
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een gehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml. Benzodiazepine is bij “normaal gebruik” ( op voorschrift van een dokter ) tot 3 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. Bij langdurig gebruik zelfs 4-6 weken.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest Benzodiazepine 3 ST 3ST?

Meer uit ons assortiment