Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.954 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Drugstest

Testjezelf.nu Drugstest Morfine Heroine 3ST

Goedkope en 99% betrouwbare Morfine (hero'ne) drugstest in cassette vorm

9,95
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Deze betrouwbare urine Drugstest toont het gebruik aan van:
Morfine (MOR) is een afbraakproduct van Heroïne en toont hiermee Heroïne gebruik aan. Tot de groep van de opiaten behoort ook het verdovende middel heroïne. Opiumderivaten ( afgeleiden van opium) worden echter ook in medicatie gebruikt zoals in de vorm van morfine als sterke pijnstiller of als codeïne in hoestbestrijdende medicamenten.

Hoe werkt het?
Opiaten worden door het lichaam snel afgebroken en zijn ca. 2-3 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie opiaten (300 ng/ml ) in de urine aan.
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een morfinegehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml. Door deze lage grenswaarde kan ook een gering heroïnegebruik al worden aangetoond.
De Testjezelf.nu Morfine - Heroïne Drugstesten worden al jaren gebruikt door vele instituten. Nu ook geschikt voor het thuis testen op Morfine - Heroïne gebruik. Opium wordt gewonnen uit het melksap van de papaver. Heroïne zorgt al na enkele dagen of weken of voor verslavingsverschijnselen en zorgt voor een hele sterke lichamelijk verslaving. Naast de pijnbestrijdende werking heeft heroïne ook een hypnotiserende en kalmerende werking. Ook zorgt het voor een verminderde eetlust. Gevolgen van langdurig gebruik van heroïne zijn een verminderde fysieke gesteldheid, vermagering, pijnlijke spieren en storingen in de bloedsomloop. Psychische effecten van langdurig gebruik van heroïne zijn verslaving, lusteloosheid, apathie en in sommige gevallen zelfs depressiviteit. Opiaten worden met een injectiespuit ingespoten of worden oraal ingenomen. De opiaten worden door het lichaam snel afgebroken en kunnen maximaal 2-3 dagen na gebruik nog in urine worden aangetoond.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest Morfine Heroine 3ST?

Meer uit ons assortiment