9476.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Testjezelf.nu Drugstest Multi DIP Urine 25ST

Snelle en nauwkeurige urinetest die gebruik van meerdere drugs aan kan tonen

168,75
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Testjezelf.nu Drugstest Multi DIP Urine is gerenomeerd en wordt al jaren lang tot tevredenheid gebruikt door professionals in de verslavingszorg, De Testjezelf.nu Drugstest Multi is een urinetest die het mogelijk maakt om snel, gemakkelijk en nauwkeurig te testen op verschillende soorten verdovende middelen. Deze multitest test in een keer op de 6 meest gebruikte en voorkomende drugs in Nederland en Belgie.

Het aantonen van de drug in urine gebeurt door middel van een voor deze drug specifieke gekleurd antilichaam. Wanneer de drug in de urine aanwezig is zal deze een verbinding met dit antilichaam aangaan en verhindert daardoor dat het antilichaam een verbinding met het Testmembraan kan aangaan. De kleur van de testlijn zal met een stijgende drugsconcentratie steeds lichter worden totdat deze uiteindelijk volledig verdwijnt. ( Positief testresultaat ) De controlelijn zal altijd zichtbaar moeten zijn, het al dan niet aanwezig zijn van de drug in de urine is niet van invloed. De controlelijn dient ter controle van het juist functioneren van de test. In deze testcassette is voor iedere drug een aparte teststrook aanwezig. Testjezelf.nu Drugstest Multi DIP Urine toont het gebruik aan van:

Opiaten (Heroïne, Morfine)
Cannabis - THC (Marihuana, Wiet, Hasj of Hash)
Barbituraten (slaapmiddelen, party drug)
Cocaïne
Benzodiazepines (BZO)
Metamfetamine (ook bekend als Yaba, Crystal, Meth, Jib, Crank of ice)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest Multi DIP Urine 25ST?