Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.947 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Zelftest>Drugstest

Testjezelf.nu Drugstest Cocaine 6ST

Laboratorium kwaliteit voor het thuis testen op drugsgebruik

16,95
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Deze laboratorium kwaliteit Drugstest toont het gebruik aan van: Cocaïne (COC) (Metaboliet = afbraakproduct = Benzoylecgonine) Met deze test kunt u de aanwezigheid van benzoylecgonine in urineaantonen. Benzoylecgonine is een metaboliet (afbraakproduct) van Cocaïne.
Cocaïne wordt gewonnen uit de bladeren van de coca plant. Gebruik van cocaïne kan zorgen voor euforie, een toename van het zelfvertrouwen en zelfs het gevoel dat men over bovenmenselijke krachten beschikt. Het leidt ook tot een snellere polsslag, een verwijding van de pupillen, koorts, spiertrekkingen en zweten. Benzoylecgonine kan 24 tot 60 uur na het gebruik van cocaïne nog in de urine worden aangetoond.

Hoe werkt het?
Klinische studies tonen aan dat de Testjezelf.nu drugstesten zeer betrouwbaar zijn. In urinemonsters met een gehalte boven de kritische grens waarde zal dit zeker worden aangetoond. De kritische grenswaarde waarbij de testlijn T al begint te verdwijnen ligt bij 300 ng/ml. Door deze lage grenswaarde kan ook een gering cocaïnegebruik al worden aangetoond.
Benzoylecgonine wordt door het lichaam snel afgebroken en is ca. 1-4 dagen aantoonbaar in de urine, waarbij factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning op deze tijd van invloed kunnen zijn. De test is zeer gevoelig en toont al een betrekkelijk kleine concentratie (300 ng/ml) in de urine aan. Deze testen worden per 6 geleverd dus u kunt over een langere periode controleren op drugsgebruik en gemaakte afspraken.
De Testjezelf.nu Cocaïne Drugstesten worden al jaren gebruikt door onze professionele klanten in meer dan 80 landen. Nu ook geschikt voor het thuis testen op Cocaïne gebruik.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Testjezelf.nu Drugstest Cocaine 6ST?

Meer uit ons assortiment