Bestel nu
0
€ 0,00
Testjezelf.nu GHB Check 2ST
Testjezelf.nu GHB Check 2ST

×

of

Testjezelf.nu GHB Check 2ST

19,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Productbeschrijving

Tst op de aanwezigheid van GHB in urine

Algemeen
Testjezelf.nu GHB Check is een test om de aanwezigheid van GHB in urine (of andere vloeistoffen) door middel van een biochemische reactie in de test cassette aan te tonen. Na toedienen van de benodigde hoeveelheid buffer vloeistof (1 druppel) aan de test en 2 druppels urine, zal er in de test cassette een reactie gaan plaatsvinden. Vervolgens kan het resultaat worden afgelezen tussen de 5 en 10 minuten. De hoeveelheid GHB aangetoond in het monster kan worden bepaald met de meegeleverde kleurenkaart. Hoge concentraties GHB zullen zorgen voor een donker paarse verkleuring van de Testlijn op de cassette.

Als extra controle (op mogelijk fout positieve uitslagen) wordt er in de folie van iedere test ook een Vitamine C teststrip meegeleverd. Het is bekend dat zeer hoge concentraties Vitamine C in het urine monster kunnen leiden tot een mogelijk fout positieve GHB test. Echter is in normale menselijke urine zal de concentratie van ascorbinezuur (Vitamine C) lager zijn en geen invloed uitoefenen op de uitslag van de GHB test.

GHB (van nature ook in zeer lage concentraties aanwezig in het menselijk lichaam) is niet onbeperkt aantoonbaar in de urine. Indien er echter een vermoeden bestaat van GHB gebruik, kan de urine (bij een temperatuur tussen 2 en 8 graden Celsius) nog 48 uur voordat er getest kan worden, worden bewaard. De urine moet voor gebruik dan wel weer op kamertemperatuur worden gebracht. Urinemonsters kunnen ook nog langer worden opgeslagen, echter dan moeten deze monsters worden ingevroren (- 20 graden Celsius).

Naast urine, kunnen ook andere vloeistoffen met de test worden getest op de aanwezigheid van GHB. Hoge concentraties van alcohol echter, kunnen mogelijk ook leiden tot fout positieve uitslagen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist