DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

TePe

Op zoek naar tandenstokers, tandenborstels en andere mondhygiëne van TePe? Bekijk alle producten van De Online Drogist.Lees meer
1

Best verkopende producten

 • Nr.  1TePe Bridge & Implant Floss 30ST

  TePe Bridge & Implant Floss | 30ST

  -10%
  6,84
  7,59
 • Nr.  2 Gratis verzending TePe Bridge & Implant Floss Multiverpakking 6x30ST

  TePe Bridge & Implant Floss Mult... | 6x30ST

  -15%
  38,71
  45,52
 • Nr.  3TePe Easypick XS/S 36ST

  TePe Easypick XS/S | 36ST

  -12%
  5,29
  5,99
 • Nr.  4TePe Easypick Maat M/L 36ST

  TePe Easypick Maat M/L | 36ST

  -12%
  5,29
  5,99
 • Nr.  5TePe Interdentale Rager Original Geel 0,7mm 6ST

  TePe Interdentale Rager Original... | 6ST

  -10%
  4,49
  4,99
 • Nr.  6TePe Interdentale Rager Original Blauw 0,6mm 6ST

  TePe Interdentale Rager Original... | 6ST

  -10%
  4,49
  4,99
 • Nr.  7 Gratis verzending TePe Interdentale Rager Original Blauw Combiverpakking 6x6ST

  TePe Interdentale Rager Original... | 6x6ST

  -15%
  25,45
  29,91
 • Nr.  8TePe Interdentale Rager Original Groen 0,8mm 6ST

  TePe Interdentale Rager Original... | 6ST

  -10%
  4,49
  4,99
 • Nr.  9TePe Interdentale Rager Original Paars 1,1mm 6ST

  TePe Interdentale Rager Original... | 6ST

  -10%
  4,49
  4,99
 • Nr.10TePe Easypick Tandenstokers XS/S + M/L Combiverpakking 2x36ST

  TePe Easypick Tandenstokers XS/S... | 2x36ST

  -15%
  10,18
  11,98

Wat is TePe?

Van tandenborstel, tot ragers voor tussen uw tanden, TePe heeft alles voor het gezond houden van uw mond en tanden. Het Zweedse familiebedrijf dat sinds 1965 mondhygiëne producten staat bekend om de hoge kwaliteit en veiligheid van de producten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

In het assortiment van TePe vindt u tandenborstels, producten voor reiniging tussen de tanden en speciale producten om implantaten, verstandskiezen of beugels te kunnen reinigen.

Wat doet TePe aan duurzaamheid?

TePe produceert mondverzorgingsproducten van hoge kwaliteit om mondgezondheid op lange termijn te verbeteren en het gezondheidsbewustzijn te verspreiden. TePe houdt niet alleen rekening gehouden met de behoeftes van nu, maar ook met de behoeftes voor een duurzame groei in de toekomst, door duurzame keuzes te maken. Zo gebruikt het merk voor alle producten plantaardige grondstoffen. En wordt er bij de productie hernieuwbare energie gebruikt, waarbij geen CO2-uitstoot vrijkomt.

De producten van TePe zijn gemaakt van plasticom hygiënisch gebruik, veiligheid en hoge kwaliteit van de mondverzorgingsproducten mogelijk te maken. Zonder het gebruik van plastic zou moderne gezondheidszorg niet mogelijk zijn. Plastic staat niet bekend als duurzaam materiaal, toch brengt het gebruik van plastic voordelen voor het milieu met zich mee én bestaan er duurzame vormen. Met het oog op een betere toekomst voor het milieu maakt TePe steeds meer gebruik van de hernieuwbare plastic soort, Biobased plastic. Biobased plastic wordt gemaakt van planten of ander biologisch materiaal, cellulose, of suikerriet. 

Hoe voorkom ik gaatjes in mijn tanden en kiezen(cariës) met TePe?

Het dagelijks verzorgen van uw gebit is belangrijk. Met goede dagelijkse verzorging kunt u er tenslotte voor zorgen dat uw gebit jarenlang gezond blijft. TePe beveelt dan ook aan om elke dag uw gebit 2 keer te poetsen om tandplak en bacteriën, die zich door de dag heen opstapelen, te verwijderen. Het niet zorgvuldig reinigen van het gebit vergroot de kans op gaatjes, ontstoken tandvlees en bloedend tandvlees.

Bovendien kan door opstapeling van tandplak tandsteen ontstaan, dit is verkalkte tandplak. Tandsteen draagt bij aan het ontstaan van bloedend tandvlees en tandvleesontstekingen. Als u tandsteen heeft, kunt u dit het beste laten verwijderen door de tandarts of de mondhygiënist, om beschadiging aan het gebit te voorkomen.

Tandenpoetsen met TePe: Wat is de juiste poetstechniek?

Naast het dagelijks tanden poetsen, is de manier waarop u uw tanden poetst belangrijk. Om uw gebit zo gezond mogelijk te houden, is het belangrijk om uw tanden twee keer per dag, gedurende 2 minuten te poetsen. Poets de binnenkant, buitenkant en bijtvlakken van uw tanden met lichte druk en kleine bewegingen. Gebruik hiervoor een tandenborstel in combinatie met een fluoride tandpasta. 

TePe tandenborstels

De soort tandenborstel die u gebruikt, heeft invloed op de gezondheid van uw tanden. Zo kan een tandenborstel met te harde borstelharen uw gebit beschadigen. TePe biedt daarom een ruim assortiment tandenborstels aan met zachte en extra zachte borstelharen. Heeft u een operatie aan de mond ondergaan of heeft u last van extra gevoelig of pijnlijk tandvlees? Dan kunt u het beste een tandenborstel met extra zachte haren gebruiken.

De tandenborstels zijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met tandheelkundige experts. Alle tandenborstels hebben dan ook een taps toelopende borstelkop, een gebruiksvriendelijk en ergonomisch handvat en afgeronde borstelharen, zodat u op een  met extra gemak alle tanden in uw gebit kunt bereiken.

Kindertandenborstel TePe

TePe heeft uiteraard ook tandenborstels geschikt voor kinderen. Deze TePe kindertandenborstel heeft extra zachte borstelharen en een kleinere borstelkop. Dat maakt hem geschikt voor kinderen tot 3 jaar oud.

Het belang van interdentale reiniging

Dagelijks tandenpoetsen is belangrijk voor de gezondheid van uw gebit, maar wist u dat u maar tot 60% van uw tandplak, bacteriën en voedselresten verwijdert als u alleen een tandenborstel gebruikt? Het wordt daarom aanbevolen om uw gebit elke dag ook interdentaal te reinigen. Bij het interdentaal reinigen verwijdert u de bacteriën en tandplak tussen uw tanden, kiezen implantaten, kronen en bruggen. Door dagelijks tussen uw tanden te reinigen, vermindert u de kans op tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem

TePe Ragers

De beste manier om bacteriën en tandplak tussen uw tanden en kiezen te verwijderen is door het gebruik van tandenstokers, flossdraad of interdentale ragers. Omdat geen enkel gebit hetzelfde is en u daarom vaak meer dan één borstelmaat nodig heeft, zijn de interdentale ragers van TePe beschikbaar in 9 kleur gecodeerde maten van de kleinste maat 0,4 mm ISO maat 0 (roze) tot 1,5 mm ISO maat 8 (zwart).         

TePe EasyPick

Als aanvulling op het gezond en schoon houden van uw gebit kunt u ook voor de TePe EasyPick gaan. De EasyPick is een conische en flexibele tandenstoker die op een eenvoudige manier bacteriën en tandplak tussen uw tanden en kiezen verwijdert. Ook handig voor onderweg. De EasyPick is beschikbaar in drie maten:

TePe GOOD

TePe zet zich niet alleen dagelijks in voor de gezondheid van het gebit, maar ook voor het welzijn van het milieu en de aarde. Met ontwikkeling van de TePe GOOD lijn kunt u nu ook een bewuste keuze maken bij het tandenpoetsen. De TePe GOOD tandenborstels en tongschraper zijn gemaakt van suikerriet en plantaardige oliën, waardoor er minder Co2 uitstoot vrij komt tijdens de productie. Daarnaast worden de producten geproduceerd met 100% groene energie, afkomstig van zonne-energie.

Waar koop ik TePe?

TePe koopt u gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u uw gebit goed verzorgen en gevoelige tanden en tandvleesproblemen voorkomen? Dan zijn de mondhygiëneproducten van TePe een goede keuze. Poets uw tanden dagelijks en reinig uw tanden interdentaal.

Wilt u meer weten of heeft u advies nodig? Aarzel niet en neem contact op met een van onze gediplomeerde drogisten.

Doet u uw bestelling voor 21.30? Dan heeft u uw pakket de volgende dag in huis. Bestelt u voor minimaal 20 euro? Dan wordt uw bestelling gratis naar u verzonden.

Wat kost TePe en wanneer zijn de ragers in de aanbieding?

Bovenaan deze pagina ziet u het volledige assortiment. En daarbij ziet u ook wat de prijs is van TePe producten. Ook ziet u het hier wanneer TePe in de aanbieding is.