DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Tai Ginseng

Tai Ginseng is een voedingssupplement dat goed is voor het concentratievermogen, het immuunsysteem en de seksuele gezondheid van mannen en vrouwen.* Waar komt ginseng vandaan? En welke andere werkzame stoffen zitten er in Tai Ginseng? Lees alles over de Tai Ginseng Dragees en hun werking. Bestel de Tai Ginseng Dragees eenvoudig online.Lees meer
 • Tai Ginseng Dragees 60ST

  Tai Ginseng Dragees | 60ST

  (1)
  Voorraad: > 50
  13,11
 • Tai Ginseng Vloeibaar 20ML

  Tai Ginseng Vloeibaar | 20ML

  Voorraad: > 50
  1,85
 • Tai Ginseng Vloeibaar 500ML
  Gratis verzending

  Tai Ginseng Vloeibaar | 500ML

  Voorraad: > 50
  29,95
 • Tai Ginseng Vloeibaar 250ML

  Tai Ginseng Vloeibaar | 250ML

  Voorraad: > 50
  19,95

Populaire Categorieën:

Wat is Tai Ginseng?

Tai Ginseng is een voedingssupplement dat gemaakt wordt van de ginseng wortel met als voornaamste werkzame component ginsenosiden. Naast ginseng bevat het supplement ook andere kruidenextracten, waaronder Meidoorn, Sint Janskruid en Maretak.

Het supplement heeft de vorm van een capsule, wat het innemen ervan makkelijk maakt. Tai Ginseng wordt met name gebruikt vanwege de positieve effecten op de gezondheid, zoals een verbeterd concentratievermogen* en meer energie*.

Waar komt ginseng vandaan?

Al meer dan tweeduizend jaar wordt ginseng in Azië gebruikt vanwege de gezonde eigenschappen. Ginseng is een onderdeel van de klimopfamilie en de wortel van de plant is het deel met de werkzame stoffen. Gingseng is tegenwoordig wereldwijd bekend en wordt in allerlei landen gebruikt als voedingssupplement.

De kruidenextracten meidoorn, Sint Janskruid en maretak

In de Tai Ginseng Dragees zitten diverse kruidenextracten, waaronder meidoorn, Sint Janskruid en maretak. Meidoorn behoort tot de rozenfamilie en de bessen, bloemen en bladeren worden in supplementen gebruikt. Alle kruidenextracten in de Tai Ginseng Dragees hebben hun eigen unieke werking.

Waar is Tai Ginseng goed voor?

Tai Ginseng heeft een positieve werking op het menselijke lichaam en de menselijke geest. Het voedingssupplement ondersteunt je concentratievermogen, je immuunsysteem en het helpt bij vermoeidheidsklachten*. Het supplement draagt bij aan het seksuele welzijn van mannen en vrouwen*.

Welke soorten ginseng zijn er?

Er zijn verschillende soorten ginseng en deze soorten worden onderscheiden op basis van hun herkomst.

 • De ginseng die het meeste gebruikt wordt en die ook in Tai Ginseng zit, is de Panax ginseng (Koreaanse ginseng). Deze soort is het krachtigste en wordt vooral gebruikt bij vermoeidheid en om ter ondersteuning van het immuunsysteem*.
 • Er bestaat een rode variant van de Panax Ginseng die bijdraagt aan energie en het concentratievermogen* en tevens uit Azië komt.
 • Eleutherococcus senticosus (Siberische gingseng) is eigenlijk geen echte ginseng, maar werkt wel grotendeels hetzelfde.
 • De Panax quinquefolius (Amerikaanse ginseng) lijkt op de Koreaanse variant en bevat tevens ginsenosiden.

De Panax ginseng die gebruikt wordt voor de Tai Ginseng Dragees is afkomstig uit Zuid-Korea.

Tai Ginseng: hoe is het te gebruiken?

Ginseng kan op verschillende manieren ingenomen worden. Een populaire manier is Ginseng in capsules die u gemakkelijk doorslikt met water. Maar Tai Ginseng is ook in een vloeibare variant verkrijgbaar.

Tai Ginseng bijwerkingen

Tai Ginseng kent verschillende bijwerkingen, waarvan slaapproblemen het meeste voorkomen. Sommige mensen ervaren hoofdpijn, stress of duizeligheid bij het innemen van ginseng. Wanneer u merkt dat u last van deze of andere bijwerkingen heeft, is het belangrijk om contact op te nemen met uw huisarts en te stoppen met het innemen van de dragees. Zeker bij ernstige bijwerkingen zoals een snelle of onregelmatige hartslag gaat u meteen naar een arts.

Let op: wanneer u beter geen ginseng kunt gebruiken

Het is verstandig om uw huisarts te raadplegen voordat u ginseng inneemt. Neemt u medicijnen in? Ginseng kan de werking van deze medicijnen beïnvloeden en daarom is het belangrijk om te overleggen of u dit supplement mag nemen.

Tijdens een zwangerschap wordt het gebruik van ginseng afgeraden. Ook bij bepaalde gezondheidsklachten, zoals een hoge bloeddruk of hartproblemen, bespreekt u altijd eerst met uw huisarts of de inname van ginseng een goed idee is.

Waar koop ik Tai Ginseng?

Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u Tai Ginseng eenvoudig en snel online. Vragen over de werkwijze of de dragees? Dan neemt u contact op met de klantenservice. De Online Drogist voorziet u graag van advies en deskundige antwoorden op uw vragen.

Bestelt u voor meer dan twintig euro bij DeOnlineDrogist.nl? Dan is de verzending van uw bestelling gratis. Bestellingen die voor 21.30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag al geleverd.

Wat kosten Tai Gingseng?

Bovenaan deze pagina vindt u het overzicht van de Tai Gingseng verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl. De huidige prijs staat duidelijk vermeld bij het product en u ziet of er op het moment aanbiedingen zijn.

Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.