DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Sunday Brush

Sunday Brush is zonbescherming in poedervorm en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sunday Brush is verkrijgbaar in twee tinten, egaliseert de huid en voorkomt witte strepen en vettige handen. Lees alles over Sunday Brush met SPF50 en bestel de producten van dit merk snel en eenvoudig online.
  • Sunday Brush Mineral Sunscreen SPF50 - Medium 6GR
    Gratis verzending

    Sunday Brush Mineral Sunscreen SPF50 - Medium | 6GR

    (2)
    Voorraad: > 50
    52,50
  • Sunday Brush Mineral Sunscreen SPF50 - Tan 6GR
    Gratis verzending

    Sunday Brush Mineral Sunscreen SPF50 - Tan | 6GR

    (6)
    Voorraad: 43
    52,50

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush verkoopt zonbescherming in poedervorm. De zonbescherming van Sunday Brush heeft SPF50 en is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Het merk ontstond toen 14 jaar geleden toen één van de oprichters, huidkanker had en last had van huidirritatie bij het gebruik van zonnebrandcrème. Samen met zijn vrouw ging hij op zoek naar zonbescherming die geen irritaties veroorzaakt, de huid egaliseert en goed beschermt tegen de zon. Zo werd Sunday Brush geboren: een zonnepoeder met SPF50.

Wat doet Sunday Brush?

Het minerale zonnepoeder beschermt uw huid tegen UVA- en UVB-straling. UVB-straling is de straling die tot in de bovenste huidlagen doordringt en zo roodheid en verbranding veroorzaakt. De UVA-straling dringt dieper in de huid door, waar het vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken of zonneallergie kan veroorzaken. Het zonnepoeder van Sunday Brush beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling, waardoor de huid niet verbrandt in de zon en schade aan de huidlagen voorkomen wordt.

Sunday Brush ingrediënten

Sunday Brush heeft een 100% natuurlijke formule. Het minerale poeder bevat geen parabenen, siliconen, nanodeeltjes of chemische toevoegingen. De formule is volledig natuurlijk en hypoallergeen, wat betekent dat ook mensen met een gevoelige huid gebruik kunnen maken van Sunday Brush. De zonbescherming bevat de natuurlijke mineralen titaniumdioxide en zinkoxide die samen als een natuurlijke reflector tegen de zon werken.

Verschil tussen zonnepoeder en zonnebrandcrème

Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder in poedervorm en in de vorm van een crème. Een zonnebrandcrème wordt met de handen aangebracht op de huid en is ook verkrijgbaar in de vorm van een spray. Ook dan moet de crème ingesmeerd worden en dat levert vaak plakkerige handen op. Zonnepoeder wordt met een kwast op de huid aangebracht, waardoor plakkerige handen voorkomen worden. Waar zonnebrandcrème vaak voor een vettige of witte gloed zorgt, zorgt zonnepoeder voor een egale teint.

De ideale zonbescherming voor over je make-up

Zonnepoeder van Sunday Brush is zowel onder als over de make-up te gebruiken. Het is dus voortaan veel gemakkelijker om uw gezicht goed te beschermen tegen de zon, ondanks het feit dat u make-up draagt. U smeert het niet uit of weg, zoals dat bij een zonnecrème gebeurt.

Sunday Brush in verschillende huidtinten

Iedereen kan gebruik maken van Sunday Brush dankzij de verschillende tinten waarin het poeder verkrijgbaar is. Bij DeOnlineDrogist bestelt u zowel de tint Medium als Tan. Gebruik de juiste tint voor uw huid, waardoor deze er natuurlijk uit blijft zien en het egaliserende effect goed zichtbaar is. U heeft dan ook geen foundation meer nodig.

Hoe breng ik Sunday Brush aan?

Sunday Brush is uiterst eenvoudig aan te brengen. Het product heeft een zijdezachte kwast waarmee u het poeder op de huid aanbrengt. De kwast is zelf-doserend, waardoor het poeder moeiteloos aan te brengen is. Het poeder beschermt niet alleen tegen de zon, maar egaliseert de huid en zorgt ervoor dat poriën niet verstopt raken. U brengt Sunday Brush aan waar en wanneer u wilt, onder of over uw make-up.

Wanneer kan ik Sunday Brush gebruiken?

De 100% natuurlijke formule van Sunday Brush is geschikt voor alle huidtypen en dus ook voor een gevoelige huid. Mensen met pigmentvlekken, rosacea of couperose kunnen gebruik van Sunday Brush maken. Het product is voor alle leeftijden en dus ook geschikt voor kinderen. U brengt het poeder regelmatig aan op uw gezicht en nek. Voor optimale bescherming brengt u iedere twee uur een nieuwe laag aan.

Hoe lang gaat Sunday Brush mee?

Een verpakking Sunday Brush bevat zes gram zonnepoeder. Dit klinkt weinig, maar een verpakking Sunday Brush gaat bij intensief gebruik ongeveer drie maanden mee. Omdat de kwast zelf-doserend is, brengt u altijd de juiste hoeveelheid aan en wordt er geen zonnepoeder verspild. Zo gaat het zonnepoeder langer mee en gebruikt u nooit te veel of te weinig. Het product werkt direct na het aanbrengen en heeft een lange houdbaarheidsdatum. Ook na opening blijft het poeder lang effectief tegen UVA- en UVB-straling.

Werkt Sunday Brush net zo goed als gewone zonbescherming?

Sunday Brush werkt net zo goed als andere zonbescherming met SPF50. Het grote voordeel van Sunday Brush is dat het geschikt is voor ieder huidtype en met name voor de gevoelige huid. Mensen met een gevoelige huid of huidaandoeningen ervaren vaak klachten van een vettige zonnebrandcrème en dat probleem kan voorkomen worden met Sunday Brush. De huid wordt net zo goed beschermd tegen de zon.

Is Sunday Brush vegan en dierproefvrij?

De producten van Sunday brush bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus vegan. Ook is Sunday Brush dierproefvrij.

Waar koop ik Sunday Brush producten?

Op zoek naar Sunday Brush producten? U bestelt uw favoriete Sunday Brush producten bij DeOnlineDrogist.nl. Voor vragen over de werkwijze of de producten neemt u contact op met de klantenservice. DeOnlineDrogist.nl voorziet u van deskundig advies en antwoorden op al uw vragen.Bestel voor meer dan twintig euro en profiteer van een gratis verzending. Voor 21.30 besteld? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.

Wat kosten Sunday Brush producten?

Een volledig overzicht met de Sunday Brush producten verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl vindt u bovenaan deze pagina. De huidige prijs staat bij ieder product vermeld en u ziet in een oogopslag of er momenteel producten van Sunday Brush in de aanbieding zijn.