Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Spijsvertering supplementen

Soria Natural Inulac Tabletten 30TB

Zorgt voor een rustige vertering

12,29
  • Merk:  Soria Natural 
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8422947281205
  • NUT-nummer: PL_AS 136/86
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Soria Natural Inulac Tabletten met een brede werking voor de maag en de spijsvertering. Het helpt wanneer je bijvoorbeeld teveel of te snel gegeten. Je licht voelen, met een platte buik, ook na een zware maaltijd of bij zware druk of stress-situaties , kan wanneer de darmflora optimaal functioneert. Een reis naar het buitenland, een vreemd organisme, stress-situaties , antibiotica, onevenwichtige voeding kunnen langdurige irritaties veroorzaken. In ons darmstelsel leven zo’n honderdduizend miljard bacteriën (ongeveer 1,5kg/ persoon), zowel goedgezinde als kwaadgezinde. In gunstige omstandigheden kan de goede groep eventuele indringers onder controle houden. Een aanvoer van 1 miljard goede microorganismen per dag zou een regelmatige stoelgang bevorderen. Een te harde of te dunne stoelgang is een eerste signaal dat iets verkeerd loopt.

Hoe werkt het?
Werking
Inulac kan de spijsvertering op een natuurlijke manier weer in evenwicht brengen en zo de rust in huis bewaren.
Inulac heeft een 4 dubbele werking:
Het helpt bij maagproblemen (zure pH), zorgt voor een rustige vertering (enzymen), een optimale darmflora (probiotica) en een regelmatige stoelgang (prebiotica).

Inulac is 100% natuurlijk, heeft een lekkere smaak en wordt gebruikt na overmatig eten of snoepen. Bovendien zal je immuniteit er wel bij varen en worden je vetten gemakkelijker geëlimineerd via een regelmatige stoelgang.

Gebruiksadvies
1 Zuigtablet 1 tot 4 uur na iedere maaltijd
Inulac zuigtabletten vanaf 2 jaar: 2 à 3 x 1 zuigtablet

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?