DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Silidyn

Silidyn biedt een aantal enorm veelzijdige producten. De druppels combineren innerlijke gezondheid met uiterlijke schoonheid. Dankzij de unieke samenstelling met silicium ondersteunt Silidyn gewrichten en botten en het immuunsysteem, terwijl het tegelijkertijd onder andere zorgt voor sterke nagels, gezond haar en een stralende huid. De spier- en gewrichtsgel gebruikt de werkzame ingrediënten voor verzorging van buitenaf. Lees alles over de producten. Lees meer
 • Silidyn Silicium Druppels Duoverpakking 2x30ml 60ML
  Gratis verzending

  Silidyn Silicium Druppels Duoverpakking 2x30ml | 60ML

  (13)
  Voorraad: > 50
  30,80
  20% korting
  24,64
 • Silidyn Silicium Druppels 30ML

  Silidyn Silicium Druppels | 30ML

  (10)
  Voorraad: > 50
  19,15
  20% korting
  15,32
 • Vedax Silidyn Silicium Spier- en Gewrichtsgel 140ML

  Silidyn Vedax Silidyn Silicium Spier- en Ge... | 140ML

  (6)
  Voorraad: > 50
  18,95
  20% korting
  15,15

Wat is Silidyn ortho silicium?

Silidyn bestaat uit een aantal hele mooie ingrediënten. Zo is Ortho Siliciumzuur (OSA), een uniek mineraal, belangrijk voor al het leven op onze aarde. Daarnaast bevat het onder andere zink, borium, vitamine B12, choline, mangaan en selenium. Door de stabilisatie worden de druppels - en de actieve ingrediënten - volledig opgenomen door ons lichaam.

De producten van Silidyn hebben als doel uw lichaam te verzorgen van binnenuit, waardoor u de gezondheid van buitenaf ziet.

Wat is silicium precies?

Silicium is het op één na meest voorkomende element op aarde, na zuurstof. Bijna 30% van de korst van onze planeet is ervan gemaakt, dus het is niet verwonderlijk dat het ook in voedsel zit. Silicium (kiezelzuur) is een natuurlijke verbinding die overal om ons heen in de natuur te vinden is. Het maakt meer dan een kwart uit van de aardkorst en is te vinden in de meeste gesteenten, klei en zand. Ook komt het onder meer voor in smaragd, kwarts, klei en glas.

Silicium wordt regelmatig gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld in beton, en in levensmiddelen, bijvoorbeeld als antiklontermiddel. Silicium komt van nature ook veel voor in heermoes.

Wat is gestabiliseerd Ortho Silicic Acid (OSA)?

Silicium komt van nature voor in voedingsmiddelen. Hoge siliciumgehaltes worden aangetroffen in voedingsmiddelen die afkomstig zijn van planten, met name granen. In voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong is het siliciumgehalte lager.

Orthosilicic Acid (orthosiliciumzuur of OSA) is een natuurlijke stof die voorkomt in zeevruchten, zeewater, groenten, volle granen en bepaalde dranken, waaronder drinkwater en bier. Orthosiliciumzuur is de belangrijkste en is de gemakkelijkst beschikbare bron van silicium voor de mens.

Soms wordt orthosiliciumzuur ook wel oplosbaar kiezelzuur genoemd. Het is de voedingsvorm van silicium. Orthosiliciumzuur is beschikbaar in supplementvorm.

Waarom Silidyn Ortho Silicum?

Er zijn een aantal belangrijke bestanddelen die gezondheidsvoordelen geven aan Silidyn Ortho Silicum, waaronder:

Zink in Ortho Silicum

Zink, een voedingsstof die overal in het lichaam voorkomt, helpt het immuunsysteem en de stofwisseling functioneren. Zink:

  Draagt bij tot de instandhouding van normale botten;
 • Houdt uw haren sterk;
 • Helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit;
 • Is goed voor nagels;
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Vitamine B12

Vitamine B12 is een essentiële vitamine. Dit betekent dat het lichaam vitamine B12 nodig heeft om goed te kunnen werken. Vitamine B12 is te vinden in voedingsmiddelen als vlees, vis en zuivelproducten. Deze voedingsstof heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Mangaan

Mangaan is een mineraal dat voorkomt in verschillende voedingsmiddelen, waaronder noten, peulvruchten, zaden, thee, volle granen en groene bladgroenten. Het lichaam heeft mangaan nodig om goed te functioneren. Mangaan is betrokken bij veel chemische processen in het lichaam, waaronder de verwerking van cholesterol, koolhydraten en eiwitten.

Mangaan:

 • Draagt bij aan de instandhouding van sterke botten;
 • Helpt bij de normale vorming van bindweefsel.
 • Silidyn met Seleen

  Selenium (seleen) is een essentieel sporenmineraal dat vele lichaamsprocessen ondersteunt. Het lichaam slaat meestal wat selenium op in menselijk weefsel, vooral in de skeletspieren, nadat het het mineraal heeft opgenomen uit voedsel dat seleen bevat. Deze voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld paranoten, zeevruchten en vlees.

  De hoeveelheid selenium in voedsel hangt af van de concentratie in de grond en het water waar het voedsel vandaan komt. Om die reden is seleen suppletie populair. Seleen:

  • Is goed voor uw haren;
  • Is goed voor de nagels.

  Andere Silidyn producten

  Het meest bekende product van Silidyn is Ortho Silicium. Maar er zijn nog meer producten onder deze vlag:

  • Vedax Silidyn Silicium Spier- en Gewrichtsgel. Voor het aanbrengen van OSA op de huid van uw gewrichten.
  • Silidyn Energy Druppels. Alles wat de Ortho Silicium druppels te bieden hebben, maar dan meer gericht op sporters;
  • Deze producten zijn ook een bron van silicium, en hebben dan ook vergelijkbare voordelen.

   Silidyn filosofie

   Silidyn is een product van Vedax. De filosofie van dit bedrijf is dat innerlijke gezondheid de basis is voor uiterlijke schoonheid. Daarom gaat de ontwikkeling van cosmeticaproducten hand in hand met die van voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs.

   Let op: Silidyn druppels zijn een voedingssupplement. Een supplement is een aanvulling op uw gezonde voeding, geen vervanging ervan. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

   Silidyn producten online kopen

   Silidyn producten bestelt u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, het gebruik ervan of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

   Plaatst u uw bestelling voor 21.30 uur? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis geleverd.

   Wat kosten de producten van Silidyn?

   De prijs van de Silidyn producten vindt u bovenaan deze pagina, afgebeeld bij de individuele producten. Ook ziet u hier welke producten in de aanbieding zijn.