Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Sea Line Anti-Dandruff Shampoo 200ML
Sea Line Anti-Dandruff Shampoo 200ML

Sea Line Anti-Dandruff Shampoo 200ML

Korting 50%
Adviesprijs 14,96 7,48

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Sea Line
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8713969000043

×

of

Productbeschrijving

Het natuurlijke antwoord tegen roos

Algemeen
Sea Line Anti-Dandruff Shampoo voor mooi glanzend haar en een gezonde hoofdhuid. De hoge concentratie van Dode Zee mineralen, herstellende oliën en kruiden brengen de geïrriteerde, schilferige, gevoelige hoofdhuid snel in balans. Het beste resultaat wordt bereikt in combinatie met de Repair oil.

Sealine Dandruff Shampoo is 100% natuurlijk en bevat een hoge concentratie van Dode Zee mineralen, herstellende oliën en specifieke kruiden. Deze combinatie brengt een geïrriteerde, schilferige en/of gevoelige hoofdhuid doeltreffend in balans en helpt om de onderliggende gistinfectie in te dammen en de hoofdhuid te kalmeren.

Door deze milde wasactieve werkstoffen wordt de vetmantel van de hoofdhuid niet verstoord maar worden hoofdhuid en haar toch intensief gereinigd. Glucosiden zijn afkomstig van plantaardige bronnen zoals maïs, rabarber, klaver, madeliefjes, bos- en vosbessenstruiken. De talgproductie van de hoofdhuid wordt hierdoor niet gestimuleerd, maar juist in haar natuurlijke balans gebracht. Dit, in tegenstelling tot synthetische werkstoffen die alleen maar verergeren. Dat maakt Sealine uniek!

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist