DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Sapkuur detox

Een sapkuur: alleen maar sappen met fruit, groenten en kruiden. Om af te vallen. Durft u het aan?Lees meer
 • Madal Bal Ahornsiroop C+ 1LT
  Gratis verzending

  Madal Bal Ahornsiroop C+ | 1LT

  Voorraad: > 50
  28,27
 • TerraSana Ahornsiroop Graad C 500ML

  TerraSana Ahornsiroop Graad C | 500ML

  Voorraad: > 50
  11,99
 • Unipharma 7 Dagen Sapvastenkuur 11ST
  Gratis verzending

  Unipharma 7 Dagen Sapvastenkuur | 11ST

  Voorraad: 11
  36,99
 • Madal Bal Ahornsiroop C 500ML

  Madal Bal Ahornsiroop C | 500ML

  Voorraad: > 50
  17,43
 • Salus Aardappelsap 200ML

  Salus Aardappelsap | 200ML

  Voorraad: > 50
  7,49

Sapkuur: een paar dagen alleen maar sappen

Dat een sapkuur populair is tijdens het afvallen, weet u waarschijnlijk wel. Een sapkuur dieet betekent dat u een bepaalde tijd geen vast voedsel eet, maar alleen sappen drinkt waarin fruit, groenten en kruiden zijn samengevoegd. Er bestaan diverse soorten sapkuren, gekoppeld aan periodes van drie dagen tot zeven dagen of zelfs nog méér dagen. Maar wat maakt zo een sapkuur nou zo aantrekkelijk, naast het feit dat de kilo’s er afvliegen tijdens deze manier van afvallen?

Wat zijn de voordelen van sapvasten?

Mensen die sapvasten doen dat niet altijd om af te slanken. Door te sapvasten kunt u namelijk uw spijsvertering weer helemaal op orde brengen. En dat geeft zowel fysiek als mentaal een energieboost. Gedurende de sapkuur staat de spijsvertering even op non-actief en verwijdert u ophoopte afvalstoffen uit uw lichaam. Een sapkuur is dus een uitstekende manier om uw lichaam te ontgiften of te detoxen.

Sapkuur is gezond: alle nodige voedingsstoffen

Sapkuren zijn gezond. Bij veel diëten krijgt u minder vitamines, eiwitten en koolhydraten binnen, maar een sapvastenkuur is hier zo op ingesteld dat u alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt. Ondanks dat loopt u vaak tegen een hongergevoel aan. Sapvasten kan zwaar zijn, maar de voordelen zijn de kuur meer dan waard. Wel wordt aangeraden, als u een periode gaat sapvasten, om drie opbouwdagen te nemen. Neem bijvoorbeeld geen alcohol en koffie, maar water en kruidenthee. Meer informatie vindt u bij de sapvastenkuren die De Online Drogist aanbiedt.

Sapkuur online kopen

Als u een van de sapkuren voor 21.30 uur bestelt bij De Online Drogist, wordt het morgen bij u thuis geleverd! Als een bestelling u meer kost dan 20 euro, betaalt u geen verzendkosten.

Benieuwd naar ervaringen omtrent sapvastenkuurtjes? Lees hier de ervaringen met sapkuren van het personeel van DeOnlineDrogist.nl.