Hoofdpagina>Eten & drinken>Sappen>Biologische sap

Salus Selderiesap 200ML

Vochtafdrijvend en reinigend

8,69

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Salus
 • Inhoud: 200ML
 • EAN: 4006309024347
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De kwaliteit van plantensappen wordt bepaald door de teeltwijze, het moment van oogsten en de manier waarop de planten zijn verwerkt. De heilzame planten voor Salus sappen komen óf uit het wild, óf uit eigen gecontroleerd biologische teelt. Om kwaliteit te kunnen garanderen, werkt Salus sinds jaar en dag intensief samen met ervaren biologische telers. In het laboratorium worden de planten gecontroleerd.

  Hoe werkt het?
  Werking
  Vochtafdrijvend, reinigend. Zowel de bladeren als de knol worden geperst om selderiesap te verkrijgen. Zo ontstaat een waardevolle mix van actieve bestanddelen, die met name de spijsvertering en de vochthuishouding ondersteunt.

  Gebruikadvies
  De plantensappen hebben een bezinksel dat voor perssappen karakteristiek is en geenszins afbreuk doet aan de kwaliteit. Het is aan te raden om de fles goed te schudden voor gebruik zodat het bezinksel, dat deel uitmaakt van het totaal aan actieve bestanddelen, gelijkmatig wordt verdeeld.

  Houdbaarheid
  Ondanks dat de plantensappen geen conserveermiddel bevatten, is de houdbaarheid zeer lang, enkele jaren. Eenmaal geopend is het sap twee weken houdbaar in de koelkast.

  Etiket

  Ingredienten:
  Natuurlijke perssap uit verse Selderij (Apium graveolens).


  Heeft u een vraag over Salus Selderiesap 200ML?

  Meer uit ons assortiment