9371.514 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Overig

Salus Elixer Alpenkraft 250ML

Traditioneel elixer op basis van planten met onder andere tijm

12,77
  • Merk:  Salus
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 4004148047039
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Salus Elixer Alpenkraft is een traditioneel elixer op basis van planten met onder andere tijm, dat een verzachtende invloed op de bovenste luchtwegen heeft. Verder is het aangevuld met lindebloem, anijs, pepermunt, kamille en eucalyptusolie om vrijer te ademen. Om de luchtwegen in goede conditie te houden, is het van belang deze te beschermen tegen deeltjes van buitenaf, zoals rook en stof. De slijmstoffen in de mond, keel en luchtwegen spelen daarbij een belangrijke rol. Salus Elixer Alpenkraft is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de luchtwegen op basis van kruiden en een mix van essentiële oliën. Alpenkraft elixer is te gebruiken in alle situaties waarin het prettig is om de keel te verzachten en om vrij te blijven ademen.

Salus Elixer Alpenkraft bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, is gezoet met onder andere honing en heeft een aangename smaak.


Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 – 5 maal 10 ml per dag.
Kinderen 6 – 12 jaar:
3 – 5 maal 5 ml per dag.
Het is aan te raden het product, voor het inslikken, even in de mond te
houden. Gebruik de meegeleverde maatbeker.

Waarschuwingen
Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Ingrediënten
Waterig extract en distillat (33,4 %) van: thijm bovengronds gedeelte (Thymus vulgaris) , kamillebloem (Matricaria recutita), lindebloem (Tilia cordata), anijsvrucht (Pimpinella anisum),karwijvrucht (Carum carvi), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), hopbel (Humulus lupulus). essentiële oliën: karpathendennen (Pinus mugo), venkel (Foeniculum vulgare), steranijs (Illicium verum),citroen (Citrus limon), eucalyptus (Eucalyptus globulus), pepermunt (Mentha piperita). Saccharose,honing (29 %), moutextract op basis van gerst,alcohol (< 1,2 % v/v), karpaten denenextract (Pinus mugo) zoethoutsap (Glycyrrhiza glabra), verdikkingsmiddel: natriumalginaat. 

Etiket

Ingredienten:
Waterig extract en distillaat (33,4 %) van: tijm bovengronds gedeelte (Thymus vulgaris), kamillebloem (Matricaria recutita), lindebloem (Tilia cordata), anijsvrucht (Pimpinella anisum), karwijvrucht (Carum carvi), venkelvrucht (Foeniculum vulgare),


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Salus Elixer Alpenkraft 250ML?

Meer uit ons assortiment