Bestel nu
0
€ 0,00
Puur Natuur Derma 50ML
Puur Natuur Derma 50ML
Puur Natuur Derma 50ML 1
Puur Natuur Derma 50ML 2
Puur Natuur Derma 50ML 3
Puur Natuur Derma 50ML 4

×

of

Puur Natuur Derma 50ML

16,40
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Voor de gevoelige huid van de kat of hond

Algemeen
Puur Natuur is ontwikkeld voor de gezondheid van dieren. Deze serie producten, geschikt voor hond, kat, paard en pony, is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Bovendien zijn ze allemaal gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk.

Puur Natuur Derma is speciaal voor de gevoelige huid van de hond of kat. Het gaat jeuk en kriebels tegen, bij verergering door warmte of in warme perioden door de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.

De meeste vormen van huidjeuk bij hond en kat worden veroorzaakt door een samenloop van omstandigheden: een abnormaal verloop van de vachtwisseling, vlooien, ongeschikt klimaat (bijvoorbeeld een te warme of te droge behuizing), onvoldoende afleiding en beweging (stress) , onvoldoende regelmaat of verkeerde voeding. Ter ondersteuning van de behandeling: zorg voor een goede vachtverzorging en wees alert op parasieten als vlooien en wormen.

Hoe te gebruiken?
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering is 1 - 2 x daags:
Paard 20 - 30 druppels
Hond 10 - 15 druppels
Kat 5 - 10 druppels

20 druppels is circa 1 ml.

Ingrediënten

Extract van Echte guldenroede (Solidago virgaurea). Verdunde extracten van Aloe vera, Boekweit (Fagopyrum esculentum), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Grote brandnetel (Urtica dioica), Grote klis (Arctium lappa) en Moerasrozemarijn (Ledum palustre). Alcohol 20% v/v.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist