Bestel nu
0
€ 0,00
Puur Natuur Calendula Zalf 50ML
Puur Natuur Calendula Zalf 50ML

×

of

Puur Natuur Calendula Zalf 50ML

Korting 16%
11,52 9,64
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Voor de behandeling van wonden/wondjes en voor een droge, schilferige huid

Algemeen
Puur Natuur is ontwikkeld voor de gezondheid van dieren. Deze serie producten, geschikt voor hond, kat, paard en pony, is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Bovendien zijn ze allemaal gemaakt volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk.

Speciaal voor de behandeling van wondjes en een schilferige, droge huid bij huisdieren is er de Calendula zalf van Puur Natuur. De zalf is een samenstelling van extracten van de Calendula officinalis, Capsella bursa-pastoris en Equisetum arvense, gecombineerd met een basiscreme.

Hoe te gebruiken?
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft:
De optimale dosering 2 - 3 x daags op de wondoppervlakte aanbrengen. Bescherm de wond of aangedane plek tegen schuren, likken en krabben.

Behandelingsduur In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden toegepast.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist