DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Plastuit

Onderweg moeten plassen maar nergens een (schoon) toilet in de buurt? Dan is een plastuit de oplossing. Bekijk hieronder de opties! Lees meer
 • Urinelle Plaskokertje voor Vrouwen (7 stuks) 7ST

  Urinelle Plaskokertje voor Vrouwen (7 stuks) | 7ST

  Voorraad: > 50
  3,09
 • CareBag Wegwerpurinaal Man Met Houder 12ST

  CareBag Wegwerpurinaal Man Met Houder | 12ST

  Voorraad: 29
  14,95
 • Comfort Urinaal Vrouw Met Deksel 1ST

  Comfort Urinaal Vrouw Met Deksel | 1ST

  Voorraad: > 50
  6,19
 • Urinelle Plaskokertje voor Vrouwen (1 stuk) 1ST

  Urinelle Plaskokertje voor Vrouwen (1 stuk) | 1ST

  Voorraad: > 50
  0,79

Plastuiten als oplossing

Herinnert u zich het tumult nog dat ontstond toen bleek dat de NS een plaszak zou verstrekken aan treinreizigers die niet naar het toilet kunnen, vanwege het ontbreken van een toilet in de trein? Men beschouwde het als een grap en als een slechte oplossing. Toch kunnen plaszakken erg handig zijn!

Als u erover nadenkt voelt u misschien wat gêne of krijgt u een ongemakkelijk gevoel. Plaszakjes zijn wellicht niet het meest prettige onderwerp om het over te hebben, maar het is goed om dit gebruiksvoorwerp eens wat positiever in het daglicht te zetten. Mannen kunnen dan misschien praktisch overal waar ze willen gemakkelijk naar het toilet, voor vrouwen is het lastiger om dit op hygiënische wijze te doen.

Denk maar aan festivals of evenementen waarbij de toiletten niet goed schoongehouden worden, of dixi’s die overvol zijn en vies achtergelaten worden door uw voorganger. Misschien bent u op vakantie en kan u niet overweg met het hurktoilet. Wellicht kunt u niet zitten of hurken, waardoor traditioneel naar het toilet gaan moeilijk is. Of stelt u voor dat u lekker lang aan het wandelen of fietsen bent en er maar geen mogelijkheid is om discreet naar het toilet te gaan als vrouw. Staand plassen met een plaszakje voor vrouwen is dan de oplossing.

Plassen in een zakje

U zult misschien even aan het idee moeten wennen om u behoefte in een zakje te doen, maar u kunt er niet omheen dat het hygiënisch is en bovendien prettiger dan zitten of hangen op of boven een smerig toilet.
Hoe gebruikt u een plaszakje? Er zijn verschillende soorten zakjes, maar over het algemeen gaat het gebruik als volgt:
– u vouwt het zakje open zodat er een soort ‘bakje’ ontstaat
– u plaatst het zakje tegen uw liezen aan, onder de plasopening
– u blijft rechtop staan (billen wat naar achteren) en doet de behoefte in het zakje
– u sluit het zakje en gooit het weg.

Sommige plaszakjes voor vrouwen mag u weggooien in het toilet, andere mogen bij het huisvuil. Kijk daarvoor op de verpakking van de plaszak.

Bij DeOnlineDrogist.nl kunt u discreet plaszakjes bestellen. Debestelling zal in een neutrale verpakking worden verzonden. Zo kunt u zonder gêne uw behoefte doen!