DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Panaceo Sport Capsules 180CP
Panaceo Sport Capsules 180CP

Panaceo Sport Capsules 180CP

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Panaceo
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 9120018670154

×

of

Productbeschrijving

Meer energie, betere prestaties lichamelijk en geestelijk, sneller herstel na inspanning, meer uithoudingsvermogen, beter transport van zuurstof naar cellen en weefsels (spieren), vitaliteit en

Algemeen
Panaceo® Sport staat voor een nieuw, wereldwijd uniek supplement. Professionele sporters, amateursporters en recreanten kunnen met behulp van Panaceo® Sport hun sportprestaties verbeteren, beschermt tegen vrije radicalen met als gevolg dat spieren minder snel verzuren en de prestaties kunnen worden verbeterd. In tegenstelling tot de meeste voedingssupplementen, die zorgen voor de aanvulling van voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, sporenelementen) kent Panaceo® Sport een volledig anders werkingsmechanisme. Het belangrijkste bestanddeel Zeolite bezit de unieke eigenschap dat het (gif)stoffen als metalen en vrije radicalen aan zich kan binden in het maag-darmkanaal. Hierdoor ontstaat een optimaal transport van zuurstof naar de cellen en weefsels (spieren) en wordt het lichaam op natuurlijke wijze ontlast. Het resultaat is een optimale benutting van de aanwezige energie en spierkracht. Andere aktieve bestanddelen zijn:
-Maca, ook bekend als "Ginseng van de Andes", een natuurlijke energiebron;
-Dolomiet, 100% natuurlijke magnesium en calcium, als ondersteuning, versterking van de botten en spieren.
Het lichaam wordt met behulp van Panaceo® Sport gesteund in haar prestaties. In diverse onderzoeken is de werking bewezen en door vele sporters wordt volledig ondersteund.

Eigenschappen
-Reduceert lactaatwaarden, vermindert verzuring van de spieren
-Versnelt het herstel na lichamelijke en geestelijke inspanning
-Ontlast het lichaam en bevordert het uithoudingsvermogen

Hoe werkt het?
Zeolieten zijn mineralen en behoren tot de zogeheten tectosilicaten; deze zijn opgebouwd uit silicium, aluminium en zuurstof atomen. Deze atomen vormen een tetraëder, welke op hun beurt weer kooien vormen. Hierdoor krijgt de Zeolite een zeer poreuze structuur, wel zeer regelmatig van structuur, waarbij de aaneengeschakelde kooien kanalen vormen. Dit maakt Zeolite geschikt als "moleculaire zeef". Belangrijke eigenschappen zijn het sterk adsorberend vermogen (binden van stoffen), ionenuitwisselaar (negatief tegen positief) en katalysator (aanjager chemische processen).

Gebruik
Dagelijks 2 tot 3 maal 3 capsules met water tijdens de maaltijd innemen. Op wedstrijddagen kan als alternatief 6 capsules vóór en 6 capsules na de wedstrijd met water worden ingenomen. Uiteraard is het product dopingvrij, elke charge wordt in het IOC/WADA geaccrediteerd laboratorium in Seibersdorf (Oostenrijk) gecontroleerd. Om de simpele reden dat de producent ook in Oostenrijk is gevestigd. Panaceo® wordt tevens volgens ISO normen geproduceerd en is gecertificeerd in Europa als medisch hulpmiddel (CE0197). Dit betekent een waarborg ten aanzien van productkwaliteit en geclaimde werking.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist