Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.076 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Supplementen uithoudingsvermogen

Panaceo Sport Capsules 180CP

Meer energie, betere prestaties lichamelijk en geestelijk, sneller herstel na inspanning, meer uithoudingsvermogen, beter transport van zuurstof naar cellen en weefsels (spieren), vitaliteit en

46,26 45,24

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Panaceo
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 9120018670154
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Panaceo® Sport staat voor een nieuw, wereldwijd uniek supplement. Professionele sporters, amateursporters en recreanten kunnen met behulp van Panaceo® Sport hun sportprestaties verbeteren, beschermt tegen vrije radicalen met als gevolg dat spieren minder snel verzuren en de prestaties kunnen worden verbeterd. In tegenstelling tot de meeste voedingssupplementen, die zorgen voor de aanvulling van voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, sporenelementen) kent Panaceo® Sport een volledig anders werkingsmechanisme. Het belangrijkste bestanddeel Zeolite bezit de unieke eigenschap dat het (gif)stoffen als metalen en vrije radicalen aan zich kan binden in het maag-darmkanaal. Hierdoor ontstaat een optimaal transport van zuurstof naar de cellen en weefsels (spieren) en wordt het lichaam op natuurlijke wijze ontlast. Het resultaat is een optimale benutting van de aanwezige energie en spierkracht. Andere aktieve bestanddelen zijn:
-Maca, ook bekend als "Ginseng van de Andes", een natuurlijke energiebron;
-Dolomiet, 100% natuurlijke magnesium en calcium, als ondersteuning, versterking van de botten en spieren.
Het lichaam wordt met behulp van Panaceo® Sport gesteund in haar prestaties. In diverse onderzoeken is de werking bewezen en door vele sporters wordt volledig ondersteund.

Eigenschappen
-Reduceert lactaatwaarden, vermindert verzuring van de spieren
-Versnelt het herstel na lichamelijke en geestelijke inspanning
-Ontlast het lichaam en bevordert het uithoudingsvermogen

Hoe werkt het?
Zeolieten zijn mineralen en behoren tot de zogeheten tectosilicaten; deze zijn opgebouwd uit silicium, aluminium en zuurstof atomen. Deze atomen vormen een tetraëder, welke op hun beurt weer kooien vormen. Hierdoor krijgt de Zeolite een zeer poreuze structuur, wel zeer regelmatig van structuur, waarbij de aaneengeschakelde kooien kanalen vormen. Dit maakt Zeolite geschikt als "moleculaire zeef". Belangrijke eigenschappen zijn het sterk adsorberend vermogen (binden van stoffen), ionenuitwisselaar (negatief tegen positief) en katalysator (aanjager chemische processen).

Gebruik
Dagelijks 2 tot 3 maal 3 capsules met water tijdens de maaltijd innemen. Op wedstrijddagen kan als alternatief 6 capsules vóór en 6 capsules na de wedstrijd met water worden ingenomen. Uiteraard is het product dopingvrij, elke charge wordt in het IOC/WADA geaccrediteerd laboratorium in Seibersdorf (Oostenrijk) gecontroleerd. Om de simpele reden dat de producent ook in Oostenrijk is gevestigd. Panaceo® wordt tevens volgens ISO normen geproduceerd en is gecertificeerd in Europa als medisch hulpmiddel (CE0197). Dit betekent een waarborg ten aanzien van productkwaliteit en geclaimde werking.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Panaceo Sport Capsules 180CP?