Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Blaas en prostaat>Plastuit

P Mate P-mate Plastuit 5ST

Hygienische plastuit

2,99
  • Merk:  P Mate 
  • Inhoud: 5ST
  • EAN: 8716986000003
  • Op voorraad:  38  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De P-Mate is de ideale oplossing voor de vrouw, daar waar een (schoon) toilet ontbreekt. Handig voor op reis, tijdens een lange autorit, een fietstocht, wanneer je een motorpak draagt, tijdens sportactiviteiten, evenementen en festivals. Maar ook ten behoeve van het inleveren van een urine monster of als bukken of zitten (tijdelijk) moeilijk gaat.

De P-Mate is gemaakt van speciaal geïmpregneerd en volledig recyclebaar materiaal met een vochtafstotende coating. De anatomische vormgeving is ontwikkeld op basis van de ervaringen van de vele vrouwen die de P-Mate gebruiken. Het is even wennen, maar heb je de P-Mate eenmaal gebruikt, dan kun je niet meer zonder.

Hoe te gebruiken?
1. Vouw de P-Mate open, zonder de bovenkant plat te drukken en duw daarna het achterste driehoekje naar binnen. Er ontstaat nu een bakje.
2. Trek je broek een stukje naar beneden of duw je rok een stukje omhoog en schuif je ondergoed opzij. Plaats het bakje onder de plasopening en druk de randen licht tegen je liezen aan.
3. Strek je knieën en duw je billen naar achter, zodat de tuit iets naar beneden is gericht. Onstpan en laat de natuur haar gang gaan.
4. Deponeer de P-Mate ten slotte in een afvalbak.

Bekijk eventueel ook de foto's.

Tip: Geniet op hygiënische en discrete wijze van je vrijheid! Vouw de P-Mate op de vouwlijn dubbel. De P-Mate is dan klein genoeg om in je handtasje of broekzak met je mee te dragen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over P Mate P-mate Plastuit 5ST?