Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Spier supplementen>Soepele spieren

Orthica D-25 Oliedruppels 15ML

Bevat een hoge dosering van 25 mcg per druppel

Korting 34%
17,05 11,34
  • Merk:  Orthica 
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 8714439518013
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Orthica D-25 Oliedruppels zijn gemakkelijk om in te nemen. Daarnaast zijn ze goed opneembaar, doordat de vitamine D is opgelost in olie. Dit product bevat een hoge dosering van 25 mcg per druppel en kan dienen als aanvulling van vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem, sterke botten en spieren.

Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Aan de ene kant door onvoldoende inname of te weinig blootstelling aan zonlicht en aan de andere kant doordat de behoefte aan vitamine D in veel situaties verhoogd is. Zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, ouderen, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huidbedekkende kleding dragen.

Dosering
De aanbevolen dosering is 1 druppel per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname vanaf 20 mcg vitamine D van alle bronnen.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur.
Ingredienten
Samenstelling per druppel
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie)25 mcg 

Ingrediënten
triglyceriden, cholecalciferol.

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Orthica D-25 Oliedruppels 15ML?