Hoofdpagina>Seksualiteit>Langer een erectie

DeOnlineDrogist.nl Orgalang Capsules 60CP

Voorkomt een vroegtijdige zaadlozing

40,05
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Orgalang Capsules voorkomt een vroegtijdige zaadlozing. De ingrediënten in Orgalang helpen bij de aanmaak van Serotonine. Een hogere Serotonine gehalte zorgt ervoor dat er niet bij de minste opwinding of aanraking een signaal wordt afgeven tot zaadlozing. Het voordeel van dagelijks een capsule innemen voor het slapen gaan is dat het niet meer zo beladen is. Als u een crème moet aanbrengen voordat uw gemeenschap gaat hebben met uw partner wordt de daad zo beladen. Met Orgalang blijft het spontaan en hoeft u er niet steeds rekening mee te houden dat u seks gaat hebben, en dat u daarvoor nog iets moet doen.

Dosering
Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Na 1 tot 2 weken zult u merken dat er verbetering kan optreden. Na 3 tot 4 weken kunt u de totale controle terug hebben over het moment van de zaadlozing. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en /of M.A.O. remmers. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten
Ingrediënten
L-Tryptofaan, Microkristallijne Cellulose, Talcum, Magnesiumstearaat (vegetable).
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?