9476.729 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Omega More Omega & More Kokosolie Extra Virgin Eko 1000ML

Bevat geheel geen transvetzuren

19,49
  • Merk:  Omega More
  • Inhoud: 1000ML
  • EAN: 8716671000080
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd in de media is Omega & More Kokosolie Extra Virgin Eko een zeer gezonde olie. Het is eigenlijk de enige olie die écht geschikt is voor het gebruik op hoge temperaturen zoals bij frituren, bakken en braden.Kokosolie bevat hoofdzakelijk vetzuren met een middellange keten en maar een klein gedeelte met lange keten. Dat maakt de olie als het ware flexibel en dat is beter voor het lichaam.

Deze biologische kokosolie wordt gemaakt van gedroogd kokos vruchtvlees, ook wel kopra genoemd. De kleur van de olie kan verschillen als gevolg van natuurlijke eigenschappen.

Hoe te gebruiken?
Zowel de geurloze als de extra virgin versie is geschikt om zowel koud als bij hogere temperatuur te gebruiken. Wij adviseren echter om de extra virgin versie koud te gebruiken. Alle na de productie aanwezige voedingsstoffen, zoals vitaminen, blijven op die manier behouden. Echter de functionaliteit van kokosolie, namelijk de stabiliteit en aanwezigheid van laurinezuur, zijn en blijven in beide versies hetzelfde.

Kokosolie kan op vele manieren gebruikt worden: op brood, om in te bakken, te wokken, te frituren, als basis voor massageolie of als badolie (gewoon een eetlepel aan het warme water toevoegen).
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Etiket

Ingredienten:
Pure kokosolie van biologische teelt.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Omega More Omega & More Kokosolie Extra Virgin Eko 1000ML?

Meer uit ons assortiment