Hoofdpagina>Afvallen>Afslankpillen>Eetlustremmers

Obesimed Forte Afslankpillen 42CP

Medisch hulpmiddel speciaal voor 10 kilo of meer overgewicht

19,75
  • Merk:  Obesimed
  • Inhoud: 42CP
  • EAN: 8713713028958
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Obesimed® Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is speciaal ontwikkeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed® Forte te gebruiken in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname.

Hoe werkt het?
Obesimed® Forte verbrandt geen calorieën, maar het maakt het veel gemakkelijker om de eetlust onder controle te krijgen en de portiegrootte van de maaltijd te beperken. Men gaat minder eten en heeft sneller en langer geen honger meer.

Obesimed® Forte absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden. Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed® Forte zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Obesimed Forte Afslankpillen 42CP?

Meer uit ons assortiment