DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CP
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CP
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPproduct en verpakking
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPProduct
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPVerpakking achterkant
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPzijde verpakking
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPzijkant verpakking
Obesimed Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CPafmeting pil

Lucovitaal Obesimed Forte Capsules 42CP

50% korting
6,4912,99
 • Merk: Obesimed
 • Inhoud: 42CP
 • EAN: 8713713028958
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 18 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Medisch hulpmiddel speciaal voor 10 kilo of meer overgewicht

Algemeen
Lucovitaal Obesimed Forte Capsules is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is speciaal ontwikkeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed® Forte te gebruiken in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname.

Hoe werkt het?
Obesimed® Forte verbrandt geen calorieën, maar het maakt het veel gemakkelijker om de eetlust onder controle te krijgen en de portiegrootte van de maaltijd te beperken. Men gaat minder eten en heeft sneller en langer geen honger meer.

Obesimed® Forte absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden. Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed® Forte zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Dosering
Driemaal daags 1 à 2 capsules, 1 uur voor elke maaltijd innemen met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen. De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 à 2 capsules per dosering tot de maximale dosering van driemaal daags 6 capsules. De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt. Maximale dosering niet overschrijden.


Obesimed® Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat. Dit product is niet geschikt voor kinderen.

Ingrediënten

Dit product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Omtec19®, Amylum Solani, OmtecX®, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titanium oxide (E171).

Obesimed Forte 10 kg of meer overgewicht is geschikt voor vegetariërs.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Obesimed® Forte dient niet te worden gebruikt bij:
- overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen,
- gastro-intestinale stoornissen,
- slokdarm stenose of reeds bestaande darm afwijkingen,
- zwangerschap of borstvoeding.
Bij twijfel of je Obesimed® Forte mag gebruiken en/of in combinatie met een geneesmiddel mag gebruiken raadpleeg dan je arts of apotheker.
Let op! Capsule niet openen voor inname.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gebruik tijdens zwangerschap en/ of borstvoeding:
Bij zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden af te vallen, mogelijke schadelijke stoffen uit het vetweefsel kunnen dan bij het kind terecht komen. Het gebruik van de Obesimed® Forte wordt daarom afgeraden.

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen:
Obesimed® Forte verlaagt de glucosespiegel van het bloed. Als je lijdt aan diabetes is het belangrijk om je bloedsuikerspiegel goed te monitoren. Overleg in dit geval met je arts, want mogelijk moet je medicatie tegen diabetes worden aangepast.

Gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met andere dieet supplementen of geneesmiddelen, die een hypoglycemisch effect hebben, wordt afgeraden wanneer er vooraf geen overleg met arts of apotheker is gepleegd. Obesimed® Forte vertraagt het tempo waarmee voedsel wordt geabsorbeerd en theoretisch kan dit dus ook met geneesmiddelen gebeuren. Orale medicijnen moeten 1 uur voor of 4 uur na gebruik van Obesimed® Forte worden ingenomen. Overleg met je arts of apotheker wanneer je geneesmiddelen gebruikt, voordat je Obesimed® Forte gaat gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Obesimed Max Forte Tabletten 30TB

  Lucovitaal Obesimed Max Forte Tabletten | 30TB

  -50%
  7,50
  14,99
 • Lucovitaal Ideaal Gewicht Konjac Mannan Garcinia Cambogia 60CP

  Lucovitaal Ideaal Gewicht Konjac Manna... | 60CP

  -50%
  9,00
  17,99
 • Gratis verzending Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster 30ML

  Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie ... | 30ML

  -20%
  24,79
  30,99
 • Bloem Superslank Capsules 100CP

  Bloem Superslank Capsules | 100CP

  -25%
  19,02
  25,35
 • Physalis Fat Burner Tabletten 30CP

  Physalis Fat Burner Tabletten | 30CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  17,95