Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Medicijnen stoppen met roken>Nicotine pleisters

Niquitin Pleister 7mg Stap 3 7ST

De derde stap voor het afbouwen met de pleisters

21,58
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
NiQuitin Clear pleister zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotine binnen en beschermt u zo tegen het sterke verlangen naar een sigaret als u wakker wordt. NiQuitin Clear, als u 24 uur geen omkijken wilt hebben.

Hoe werkt het?
Gemak dient de mens: daarom zijn NiQuitin Clear pleisters. De comfortabele nicotinepleister die dankzij het unieke controle membraam gedurende 24 uur gecontroleerde nicotine afgeeft aan uw lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotine binnen. Bovendien geeft de gecontroleerde afgifte van nicotine een optimaal effect tegen het verlangen naar een sigaret als u wakker wordt.

Gebruiksadvies
De eerste 6 weken Stap 1
De eerste zes weken gebruikt u NiQuitin clear Stap 1. Deze pleisters geven per stuk gedurende 24 uur 21 mg nicotine aan het lichaam af. U plakt uw eerste pleister nadat u uw laatste sigaret hebt uitgemaakt.

Vervolgens 2 weken Stap 2
De volgende twee weken gaat u verder met NiQuitin clear Stap 2. Deze pleisters geven per stuk gedurende 24 uur 14 mg nicotine aan het lichaam af.

Tenslotte 2 weken Stap 3
Nu bent u toe aan de laatste stap, NiQuitin clear Stap 3. Gedurende 24 uur geven deze pleisters per stuk 7 mg nicotine aan het lichaam af. Doordat u de kuur hebt afgemaakt heeft u een nog grotere kans op succes.

Actieve stofNicotine
Sterkte7 mg
Vormpleister
LeeftijdVanaf 18
Indicatiebij rookverslaving
Contra Indicatiehartklachten, borstvoeding, zwangerschap
Vragen & Antwoorden
Hoe werkt NiQuitin?

Nicotine bindt aan receptoren in je hoofd. Deze receptoren spelen een rol bij diverse lichaamsfuncties zoals bewegen, ademen, hartslag en geheugen. Nicotine beïnvloedt ook het deel van je hersenen waarin fijne gevoelens worden geproduceerd, zoals plezier, opwinding en ontspanning. Naarmate je langer rookt, zullen er steeds meer nicotinereceptoren worden aangemaakt in je hoofd. In verloop van tijd is er steeds meer nicotine nodig om al deze receptoren ‘tevreden’ te houden. Als de receptoren opeens geen nicotine meer krijgen omdat je stopt met roken, kun je last krijgen van vervelende ontwenningsverschijnselen die lastig met alleen wilkracht te overwinnen zijn.

NiQuitin bevat therapeutische nicotine, waardoor de behoefte aan een sigaret vermindert. Gedurende de kuur zal het aantal nicotinereceptoren geleidelijk verminderen. Dit geeft je wilskracht een kans het stoppen met roken vol te houden. NiQuitin vergroot je kans op een succesvolle stoppoging.

Is de nicotine in dit product niet slecht voor je?
Er wordt vaak gedacht dat nicotine de meest schadelijke stof is in een sigaret. De realiteit is dat nicotine niet direct verantwoordelijk is voor de schade aan de gezondheid die roken kan aanrichten. Nicotine is vooral verantwoordelijk voor de verslaving aan sigaretten. Veel andere stoffen in een sigaret zijn wel direct schadelijk voor de gezondheid. NiQuitin geeft nicotine af in een zuivere vorm, zonder de andere schadelijke stoffen die wel in een sigaret zitten.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?