9375.085 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Voeten en benen>Kalknagels>Kalknagel kwastje

Nailner 2in1 Brush 5ML

Behandelt en voorkomt kalknagels, en zorgt voor een kleurverbeterend effect

24,95
  • Merk:  Nailner
  • Inhoud: 5ML
  • EAN: 8718053573656
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Nailner 2in1 Brush is een een effectieve en gemakkelijke manier om kalknagels te behandelen en voorkomen. Het gebruik van de kwast geeft zichtbaar resultaat en maakt vijlen overbodig. Daarnaast zorgt het gebruik van de Nailner 2in1 Brush ervoor dat de nagel er gezonder uitziet.

De Nailner Brush heeft een uniek en gepatenteerd transportsysteem. Hierdoor kunnen de ingrediënten diep in de kalknagel doordringen. De pen bestrijdt de schimmel aan de basis en beschermt de nieuwe nagelgroei tegen infectie. Verbeteringen zijn al in enkele weken zichtbaar! Het handige kwastje zorgt ervoor dat Nailner Repair eenvoudig aan te brengen is op de nagel.

Hoe werkt het?
Werking
Nailner Reparatie creëert dankzij een gepatenteerde combinatie van ingrediënten, een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van de schimmels. Als gevolg hiervan kan de schimmel hierin niet gemakkelijk overleven. Bij dagelijks gebruik is vaak al binnen enkele weken een verbetering zichtbaar. Uw nagels zien er niet alleen mooier uit maar zijn ook gezonder.

Gebruiksadvies
Behandeling van kalknagels:
Gebruik de Nailner Reparatie Kwast vier weken lang twee keer per dag (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds). Daarna kunt u de dosering terugbrengen tot een keer per dag gedurende de gehele aangroeiperiode van de nagel (zes tot acht maanden voor vingernagels, acht tot twaalf maanden voor teennagels).

Eenvoudig aan te brengen:
Breng de vloeistof met het kwastje op de gehele nagel aan, ook onder de nageltip. Laat Nailner Repair een tot twee minuten inwerken voordat je sokken of schoenen aantrekt.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Nailner 2in1 Brush 5ML?

Meer uit ons assortiment