9369.760 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Seksualiteit>Langer een erectie

DeOnlineDrogist.nl More Penis Tabletten 60ST

Korting 32%
33,42 22,61
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
More Penis is het beste middel dat ervoor zorgt dat uw penis tot wel 25 % in lengte kan toenemen. Ook neemt de penis in dikte toe en zorgt het voor een stevigere en langere erectie. Zorgt voor een groter libido, langere erecties en een betere zaadproductie.

Hoe werkt het?
Door More Penis te gebruiken wordt het vlies rondom de zwellichamen in de penis beter doorlatend. De zwellichamen van de penis vullen hierdoor veel sneller en zetten uit. Doordat er meer bloed in de zwellichamen stroomt wordt het weefsel rondom de zwellichamen verder opgerekt en is de penis groter. Hoe vaker dit gebeurt des te groter wordt de penis. De penis wordt dankzij More Penis niet alleen langer, maar ook dikker. Deze unieke penisformule voorkomt dat bloed uit de penis wegloopt en de penis weer krimpt. Een erectie zal hierdoor ook extra lang aanhouden.
Meer zin in seks. More Penis zorgt voor een betere zaadproductie, waardoor de testosteronspiegel stijgt en u meer zin in seks krijgt en vaker een orgasme kunt beleven. Deze natuurlijke pillen bevatten een samenstelling die extra kracht en stimulatie geeft aan de groeiwerking van de zwellichamen in de penis.
Hoger libido. Een betere potentie, een steviger erectie en een grotere penis: dat alles bereikt u met More Penis. De verbetering van uw libido merkt u al na enkele dagen. Na enkele weken zult u bovendien merken dat uw penis tot enkele centimeters groter is, in rust en in erectie. Ook de dikte neemt toe. De gemiddelde groei is 20 tot 25 procent.
Natuurlijk middel. More Penis geeft u minder schaamtegevoel, u zult sneller verder gaan tijdens de seks. Het is een natuurlijk middel zonder nare bijwerkingen.

Let op!
Niet gebruiken bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan nieren en/of urinewegen, diabetes,
vergrote prostaat bij gebruik van medicijnen en M.A.O. remmer.

Dosering
2 maal daags 1 tablet

Ingredienten

-L- Arginine Werkt als lustopwekker doordat het de neurotransmitters die de prikkeling veroorzaken, vergroot. L- Arginine is ook zeer geliefd onder bodybuilders en atleten, die het gebruiken om de spiermassa te vergroten en het vet te verminderen. L- Arginine zorgt voor het vrijkomen van groeihormonen uit de hypofyse. Groeihormonen stimuleren de groei van de spieren en versterken tegelijkertijd de stofwisseling in de vetcellen. De mogelijkheid om een erectie te krijgen is direct verbonden met de hoeveelheid L- Arginine en zuurstof die het bloed naar de penis brengt.
-Calcium gaat stress en prikkelbaarheid tegen, u voelt zich meer ontspannen.
-Siberische Gingseng. Onderzoek heeft aangetoond dat Gingseng de groei van de geslachtklieren bevordert en de potentie van het sperma verbetert.
-Muira Puama. Zeer krachtig afrodisiacum en stimulerend middel, onderzoek heeft aangetoond dat binnen 2 weken na gebruik 62 % van de proefpersonen met een verminderde geslachtdrift hiervan is verholpen.
-Tribulus Terrestris. Een product met een wetenschappelijke onderbouwing, klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de produktie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en de leverfuncties.
-Epimedium Sagittum. Bevordert de bloedtoevoer naar de penis en naar de erogene zones om de penis, de bloedvaten gaan openstaan en de penis zal langer en dikker worden dan ooit te voren.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over DeOnlineDrogist.nl More Penis Tabletten 60ST?

Meer uit ons assortiment