DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Massage apparaat

Niets kan zo lekker zijn als een massage. Heerlijk ontspannen, even helemaal niets doen behalve tijd voor uzelf nemen en relaxen. Helaas moet u voor een massage normaal gesproken met twee personen zijn. Maar dat hoeft nu niet meer! Gebruik een massage apparaat en verwen uzelf wanneer u maar wilt!Lees meer
 • Lucovitaal Orthopedisch Massage Kussen 1ST
  Gratis verzending

  Lucovitaal Orthopedisch Massage Kussen | 1ST

  Voorraad: 36
  29,99
 • Medisana Massagekussen MCH 1ST
  Gratis verzending

  Medisana Massagekussen MCH | 1ST

  Voorraad: 4
  59,90
  15% korting
  50,91
 • Earth Therapeutics Anti-Stress Massageborstel 1ST

  Earth Therapeutics Anti-Stress Massageborstel | 1ST

  Voorraad: 32
  6,95
  10% korting
  6,25
 • Orange Care Derma Wand 1ST
  Gratis verzending

  Orange Care Derma Wand | 1ST

  Voorraad: 11
  59,95
 • Medisana Voetenbad FS 881 1ST
  Gratis verzending

  Medisana Voetenbad FS 881 | 1ST

  Voorraad: 4
  62,90
 • Calexotics Vibrating Remote Breast Massager 1ST
  Gratis verzending

  Calexotics Vibrating Remote Breast Massager | 1ST

  Voorraad: 2
  109,95
  25% korting
  82,46
 • Lanaform Massageapparaat Afslank Skin Mass 1ST
  Gratis verzending

  Lanaform Massageapparaat Afslank Skin Mass | 1ST

  Voorraad: 0
  68,99
  20% korting
  55,19
  Blijf op de hoogte
 • Lanaform Stop Cell Massage 1ST
  Gratis verzending

  Lanaform Stop Cell Massage | 1ST

  Let op: lange levertijd
  38,99
  15% korting
  32,95

Massage apparaten

Bij DeOnlineDrogist.nl kunt u diverse handzame massage apparaten bestellen die u zelf kunt bedienen. De apparaten werken met infraroodwarmte en stimulerende bewegingen. Voor de duidelijkheid zullen we hier uitleggen hoe infraroodwarmte werkt. Hieronder kunt u bekijken welke elektronische massage apparaten u kunt bestellen bij DeOnlineDrogist.nl.

Infraroodwarmte werkt eigenlijk niet met warmte: het werkt met licht. Infraroodlicht is onzichtbaar licht en heeft een bepaalde golflengte. Het licht (de straling, eigenlijk) wordt omgezet in warmte. Die warmte komt dus op uw huid zonder dat er warme lucht bij komt. Als u de huid met infraroodwarmte behandelt, werkt het verwarmend, ontspannend en kan spier- en gewrichtspijn verminderen.

De volgende elektronische massage apparaten heeft DOD.nl in haar assortiment:

Medisana Massage apparaat

Dit apparaat gebruikt u om de spieren te ontspannen, te relaxen en het heeft een anti-stress werking. Het apparaat werkt op basis van stimulatie: de kop van het apparaat trilt hard waardoor er een ‘vibratiebeweging’ ontstaat. De kop houdt u vervolgens op uw lichaam, de trillingen worden overgebracht en daardoor masseer u je spieren. Zorg ervoor dat u tijdens het masseren geen druk uitvoert op de massagekop: het apparaat doet het werk voor je! Als u wilt kan u de infraroodfunctie aanzetten zodat het effect nog groter wordt. Het apparaat kan op twee standen vibreren. Bekijk hier de gebruikershandleiding van dit Medisana Massage apparaat.

Medisana Voet- En Rugmassage Apparaat

Dit apparaat gebruikt u voor twee specifieke plekken op het lichaam: de voeten en de rug, om specifieker te zijn het bovenste en onderste ruggedeelte. Het apparaat heeft een vibreerfunctie die op twee intensiteit-standen kan worden ingesteld. Bovendien bevat het verende acupressuurpunten. De voeten kunnen daardoor een reflexmassage krijgen waarmee de hersenen kunnen worden gestimuleerd (zoals in de acupunctuur gebeurd). Ook kan het apparaat de huid verwarmen tijdens de massage en beschikt het over infraroodwarmte. Bekijk hier de gebruikershandleiding van het Medisana voet- en rugmassage apparaat.

Cresta Infrarood Klopmassageapparaat

Dit apparaat is ideaal om uw spieren te ontspannen en de huid een oppepper te geven. Door vibratie wordt de huid gemasseerd en met de infraroodfunctie wordt dat effect nog eens versterkt. Hij is handig en handzaam in gebruik en geschikt voor bijvoorbeeld uw benen, armen, hals en rug.