Wegens drukte bij ons en PostNL kan uw pakket mogelijk vertraagd zijn. Lees meer >
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Marcus Rohrer

Marcus Rohrer Spirulina bevat een uitgebalanceerde samenstelling van vitaminen, mineralen, hoogwaardige plantaardige eiwitten, chlorofyl, enzymen en anti-oxidanten. Bekijk ons spirulina assortiment hier. Lees meer

Waarom Marcus Rohrer spirulina gebruiken?

Spirulina is een blauw-groene microalg dat rijk is aan voedingsstoffen en daarom graag als voedingssupplement wordt gebruikt. Het alg groeit van origine in zoutwater in Midden-Amerika en Afrika. Tegenwoordig wordt spirulina ook gekweekt.

Marcus Rohrer Spirulina is natuurzuiver; er komen geen bestrijdingsmiddelen en dergelijke aan te pas. Bovendien is spirulina rijk aan allerlei voedingsstoffen, waaronder vitaminen, aminozuren, eiwitten, antioxidanten, mineralen en onverzadigde vetzuren. Wist u dat spirulina voor 60-70% uit eiwitten bestaat? Dit maakt dat spirulina de rijkste eiwittenbron op aarde is.

  • Spirulina is rijk aan vitamines, waaronder vitamine A, B1, B2, B6, C, E, K
  • Het bevat 8 essentiële aminozuren
  • Een hoge dosis makkelijk opneembare eiwitten
  • Het bevat anti-oxidanten
  • Het is een bron van onverzadigde vetzuren (DHA & EPA)
  • Rijk aan mineralen (o.a. magnesium, fosfor, ijzer, zink en calcium)
Spirulina verbetert het functioneren van het immuunsysteem en geeft het lichaam energie, Het wordt dan ook als een echte superfood gezien.

Marcus Rohrer spirulina online bestellen

Van het merk Marcus Rohrer heeft DeOnlineDrogist.nl een uitgebreide collectie spirulina producten beschikbaar in de webwinkel. Wilt u Marcus Rohrer spirulina bestellen? Dit kan gemakkelijk, veilig en snel via onze online bestelservice. Indien u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt, heeft u het product morgen al thuis. En bestelt u voor meer dan 20 euro aan Marcus Rohrer producten, dan is de bezorging gratis.