Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Neusverkoudheid>Verkoudheidsbalsem

Luuf Verkoudheids Balsem Kind Blauw 30GR

Verlicht snel de luchtwegen bij verkoudheidsverschijnselen, speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar oud

6,12
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Luuf Verkoudheids Balsem Kind Blauw is een neusverkoudheidsbalsem speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar oud. De oranje Luuf Verkoudheidsbalsem is zeer mild voor de gevoelige luchtwegen en bevat een aangepaste hoeveelheid menthol. Zo zorgt deze balsem er op een milde, veilige manier voor dat de luchtwegen van de kleine weer snel vrij zijn en het ademen weer goed gaat.

Hoe te gebruiken?
Wrijf 's morgens en 's avonds borst, rug en hals vanhet kind in met 5-10 ml (=1-2 theelepeltjes) LUUF Verkoudheidsbalsem voor kinderen, daarna kunt u de ingewreven plaatsen met flanellen doeken of warme kleding bedekken.

Waarschuwingen
Gebruik Luuf Verkoudheidsbalsem voor kinderen niet bij overgevoeligheid voor kamfer, majoramolie, eucalyptusolie, terpentijnolie of voor één van de andere bestanddelen van de zalf. Luuf Verkoudheidsbalsem voor kinderen mag vanwege de gehaltes aan kamfer en menthol niet voor patiënten met astma bronchiale of andere aandoeningen van de ademhalingswegen die met een duidelijke overgevoeligheid van de ademhalingswegen gepaard gaan gebruikt worden.

Luuf Verkoudheids Balsem Kind Blauw is een geneesmiddel, lees daarom voor gebruik zorgvuldig de bijsluiter.

Bijsluiter
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Luuf Verkoudheids Balsem Kind Blauw 30GR?