9365.747 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Multi mineralen

Lucovitaal Zuur Base Druppels 30ML

Draagt bij aan de ondersteuning van een gezonde zuur-base balans

Korting 50%
20,51 10,26
  • Merk:  Lucovitaal
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8713713039114
  • NUT-nummer: NUT 472/211
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Zuur Base Druppels van Lucovitaal dragen bij aan de ondersteuning van een gezonde zuur-base balans in het lichaam. Deze balans is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. De formule van de Lucovitaal Zuur Base Druppels bestaat uit een combinatie van hoogwaardige mineralen, als kaliumhydroxide, natriumhydroxine en zink. De druppelflacon wordt tevens geleverd met pH test strips.

Dosering
Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). De pH waarde van het water wordt hierdoor verhoogd, waardoor basisch water ontstaat. Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit vijfmaal per dag. Voor het beste resultaat verdeeld over de dag op een zo leeg mogelijke maag (bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapengaan alsmede 20 minuten voor of anderhalf uur na een maaltijd). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Waarschuwingen
Niet te gebruiken door personen die maagwand beschermers gebruiken. Bij gebruik in combinatie met diuretica eerst je arts raadplegen.
Let op! Voeg de druppels altijd toe aan water. Niet onverdund gebruiken (nooit rechtsreeks in de mond druppelen). Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Gedestilleerd water, Kaliumhydroxide, Natriumhydroxide, Zink­chloride (1,5 mg zink per dag­dosering van 15 druppels = 15% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Zuur Base Druppels 30ML?