9492.204 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Kraam producten

1

Alles wat u nodig heeft in uw kraamperiode

Bent u in verwachting en is het bijna zover? Dan vraagt u zich vast af wat u allemaal nodig heeft na de bevalling. Bij De Online Drogist vindt u alles wat u nodig heeft gedurende de kraamperiode!

Verzorging tijdens de kraamtijd 

Tijdens de kraamtijd is het belangrijk om goed voor uw lichaam te zorgen. Uw lichaam heeft het immers zwaar te verduren gehad. De kraamproducten van HeltiQ zorgen de eerste dagen na de bevalling voor extra zekerheid. Bij striae of een zwangerschapsmasker biedt de P-CL-E-olie of crème van Biodermal de juiste verzorging. In de kraamperiode kan ook de vaginale flora snel van slag zijn, de vaginale douche van Multi-Gyn helpt bij dit ongemak.

Supplementen moeder en baby

Hoewel moedermelk de eerste dagen na de bevalling extra vitamines bevat, is het van groot belang dat u en uw baby genoeg voedingstoffen binnenkrijgen. Voor de aanvulling van de benodigde vitamines en mineralen gebruikt u het beste aanvullende supplementen speciaal voor moeder en baby. De Online Drogist heeft hierin een uitgebreid assortiment, waaronder het Baby Eerste Vitamines Pakket van Davitamon en Davitamon Compleet Mama.

Verzorging speciaal voor uw baby

Het huidje van uw baby is gevoelig en kwetsbaar, dit komt doordat de huid nog niet volledig is ontwikkeld. Gebruikt u daarom huidverzorging afgestemd op de babyhuid. Bijvoorbeeld de baby huidverzorging van Bepanthen en Weleda. Net zoals de babyhuid, is de weerstand van uw pasgeboren baby ook nog niet optimaal. Een verkoudheid is lastig te voorkomen. Om uw kindje weer vrij te laten ademen kunt u Physiomer Baby Comfort gebruiken.

Is uw baby snel overprikkeld?

Uw baby neemt u het liefst overal mee naartoe, maar niet alle locaties en evenementen zijn daarop afgestemd. Verschillende geluiden kunnen voor gehoorschade en overprikkeling zorgen. Alpine heeft hiervoor de unieke gehoorbeschermer ontwikkeld, speciaal voor baby’s en peuters vanaf 3 tot 36 maanden. Het beschermt het gehoor van uw baby, zorgt ervoor dat uw baby onderweg ongestoord kan doorslapen en vermindert overprikkeling. Bovendien is Alpine Muffy Baby ook leuk als kraamcadeau!