9372.176 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Keel en gezonde luchtwegen>Keelverzachtende druppels

Kamillosan Oplossing 100ML

Oplossing die voor vele toepassingen kan worden gebruikt

8,89
  • Merk:  Kamillosan
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8712207037513
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kamillosan Oplossing heeft een breed toepassingsgebied. Dat wil zeggen dat het voor veel verschillende én veel voorkomende zaken gebruikt kan worden.
In zitbaden na de bevalling bijvoorbeeld, is Kamillosan Oplossing weldadig voor lijf en leden. Geregeld een kamille zitbad ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid en verzorgt gevoelige plekjes. Met 2 á 3 eetlepels in een zitbad kan de kamille al haar werk doen. Veranderingen in je hormonen tijdens de zwangerschap hebben niet alleen invloed op je humeur maar ook op je tandvlees. Voor gezond tandvlees kunt u gorgelen, spoelen of pijnlijke plekjes aanstippen met Kamillosan Oplossing.
Bij een kou lucht Kamillosan op. Een kwartier stomen met Kamillosan Oplossing is al genoeg om vrijer te ademen en de keel te verlichten.
En wist je dat je met Kamillosan Oplossing een heerlijk geurend kopje Kamille thee kan zetten? Een halve theelepel op een kopje heet water laat je even helemaal tot rust komen.

Kamillosan Oplossing in het babybadje geeft verlichting bij een gevoelig huidje en lichte jeuk. De werkstoffen uit kamille verzorgen de huid en ondersteunen het natuurlijke herstel.

Ingrediënten
Extracten uit kamille bloemen (Matricaria recutita L.) Extraction solvent: ethanol 38.5 % (m/m) (bestaande uit 1,35 % sodium acetate, 0,45 % sodium ascorbate and 0,4 % sodium hydroxide);

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kamillosan Oplossing 100ML?

Meer uit ons assortiment