9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Kamillosan Creme 40GR

Voor vochtige billetjes

5,13
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Kamillosan Creme werkt goed bij moeder en kind.

Hoe werkt het?
Voor moeder
De huid krijgt het soms zwaar te verduren: door de zon of juist de kou, de wind en/of centrale verwarming, kunnen rode en gevoelige plekjes ontstaan. Kamillosan Crème verzacht en verzorgt de gevoelige huid. Kamillosan Crème is gemakkelijk in te smeren en trekt snel in de huid. De werkstoffen uit kamille ondersteunen het natuurlijke herstel van de huid.

Voor kind
Kamillosan Crème verzorgt ook de babyhuid, bijvoorbeeld na het babybadje. Kamillosan Crème is gemakkelijk in te smeren en trekt snel in de huid. De werkstoffen uit kamille verzorgen de huid en ondersteunen het natuurlijke herstel. Schrale billen, wangetjes en rode neusjes kunnen ook worden ingesmeerd met de zachte crème. De creme is ook te gebruiken bij luieruitslag in combinatie met vochtige billetjes.

Vragen & Antwoorden
Wat is het verschil tussen de zalf en de creme?

Een crème heeft een binnenste fase die bestaat uit olie en een buitenste fase die bestaat uit water. De werking van een crème kan variëren van sterk indrogend tot neutraal.
Een zalf heeft een binnenste fase die bestaat uit water en een buitenste fase die bestaat uit olie. Dus precies het tegenover gestelde van een crème. Een zalf legt een vettende laag op de huid aan zodat het natuurlijk vochtverlies door de huid wordt tegengegaan. Uit de praktijk blijkt dat de werkzame bestanddelen van een zalf beter/sneller intrekken dan die in een crème. Waarom dit zo is, weten de wetenschappers (nog) niet.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Kamillosan Creme 40GR?

Meer uit ons assortiment