9476.409 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Jacob Hooy Engelszout Bitterzout Pot 1KG

Wordt o.a. gebruikt als laxeermiddel en om de pijn bij galstenen te verlichten

14,80
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Magnesiumsulfaat is één van de mogelijke middelen die worden voorgeschreven als voorbereiding op een darmonderzoek, zoals het maken van röntgenfoto's van de darmen of een colonscopie. Aangezien het daarvoor van belang is dat de darmen volledig leeg zijn, kan met dit middel door de extreem laxerende werking snel resultaat worden bereikt.

Daarnaast wordt bitterzout toegepast in verschillende kuren en diëten, zoals bij ontslakken of pijnverlichting bij galstenen.
Bij dergelijk medisch gebruik wordt een grotere hoeveelheid, meestal 15 of 20 gram, ineens ingenomen verdund met water, limonadesiroop of appelsap. Over het algemeen worden de laatste twee mogelijkheden aangeraden aangezien het mineraal een bijzonder bittere smaak heeft.

Hoe te gebruiken?

Als badzout: voeg 100 gram toe aan een vol warm bad.

Voor inwendige reiniging: voeg 1 maal daags twee theelepels toe aan 1 glas water. Houdt u aan de aanbevolen dosering. Hoge dosis kan een laxerend effect hebben

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Jacob Hooy Engelszout Bitterzout Pot 1KG?

Meer uit ons assortiment