Bestel nu
0
€ 0,00
Lucovitaal Magnesium Badkristallen 1000GR
Lucovitaal Magnesium Badkristallen 1000GR

×

of

Lucovitaal Magnesium Badkristallen 1000GR

Korting 50%
9,99 5,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Lucovitaal
  • Inhoud: 1000GR
  • EAN: 8713713023830
Productbeschrijving

Zorgt voor optimale ontspanning na een lange dag of zware training

Algemeen

Lucovitaal Magnesium Badkristallen bevat pure magnesiumchloride welke door het huidweefsel wordt opgenomen. Een bad met 100% pure magnesium kristallen is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of zware lichamelijke inspanning. Ook werken de kristallen uitzonderlijk goed als lichaamsscrub onder de douche, waarmee u de huidcellen effectief verwijderd en zo uw huid zuivert. Wanneer u een bad of voetbad neemt met Lucovitaal Magnesium Badkristallen bevordert het herstel en kalmeert en ontspant het de gevoelige spieren. Bovendien helpt het uw lichaam en geest te ontstressen en tot rust te komen.

Hoe te gebruiken?

Voetbad: Voeg naar behoefte een handjevol (+/- 50 tot 75 gram) Magnesium Badkristallen toe aan 5 liter warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten van een heerlijk voetbad te kunnen genieten.
Ligbad: Voeg naar behoefte 1 tot 3 handjes vol (+/- 150 tot 225 gram) Magnesium Badkristallen toe aan een vol bad met warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten te kunnen genieten van een ontspannend bad. Voor een intensievere therapie kan meer Magnesium worden toegevoegd. Het advies is om dit 1 tot 2 keer per week te herhalen.
Douche: Gebruik naar behoefte de badkristallen onder de douche voor een scrubbehandeling van de huid. Spoel de huid daarna schoon met water.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Oogcontact vermijden. Sluit de zak direct na gebruik. Magnesium heeft de eigenschap vocht aan te trekken waardoor de kristallen gaan klonteren en hard worden.

Ingrediënten

Ingrediënten
100% pure Magnesiumchloride.

Bevat van nature Kalium, Natrium, Calcium, Broom Strontium, Mangaan, IJzer en Sulfaat. Er wordt een speciale procedure gebruikt om badkristallen van magnesiumolie te produceren. Wanneer Magnesium wordt verhit tot 165°C, keert het terug naar de vaste toestand Magnesiumchloride, ook bekend als bischofite.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist