Biologisch Anijszaad
Algemeen
Al jaren wordt anijszaad gebruikt in verschillende culturen. De zaadjes zijn namelijk geschikt om gerechten te aromatiseren. Zo is de smaak van anijs ook terug te vinden in Ouzo, Arak en Raki. Dit zijn dranken uit de Griekse, Libanese en Turkse cultuur. In de Nederlandse cultuur worden de anijszaadjes al jaren gebruikt als de basisgrondstof van muisjes. Ook bij rode kool of wortelen is anijszaad een goede smaakverfijner!
Meer uit ons assortiment:
Lucovitaal Vitamine K2 75 mcg Capsules | 60CP
-50%6,5012,99Biotics E-Mulsion Forte Druppels | 29,6ML
-10%22,9725,52Lucovitaal Lucovita Peeling Sokken | 1PR
-50%5,009,99BioToday Kokosolie Onverhit Biologisch | 400GR
7,49Wild About Honey Honing Berg Rauwe | 500GR
17,49
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist