9365.717 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Spiergel

Ice Power Cold Gel Tube 75ML

Vastzittende spieren

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Ice Power
 • Inhoud: 75ML
 • EAN: 6419854101308
  Productbeschrijving
  Algemeen

  Ice Power Cold Gel is een verfrissende gel en bevat alleen natuurlijk stoffen o.a. menthol en eucalyptus (geen kamfer of ibuprofen). Daar waar Ice Power wordt aangebracht wordt het koud van buiten naar binnen en daarna als reactie van binnen naar buiten warm. Men ervaart na enkele minuten een aangename warmte, terwijl van buiten de plaats van aanbrenging koud aanvoelt.

  Ice Power zorgt plaatselijk voor een verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 °C binnen enkele minuten. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en dringt zeer diep door in spieren en gewrichten. De kou verdooft de pijn, de warmte zorgt voor betere doorbloeding en herstel. Ice Power verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel.

  Ice Power gel hoeft niet in de koelkast bewaard te worden en is direct toepasbaar. Denk eens aan de sporttas, tijdens een dagje uit, vakantie, tijdens het werk waar en wanneer u wilt.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Ice Power Cold Gel Tube 75ML?

  Meer uit ons assortiment