Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.010 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Make-up>Nagels lakken>French manicure

Herome Nagel Sjablonen 100ST

Voor egale parelwitte randen

4,50
  • Merk:  Herome
  • Inhoud: 100ST
  • EAN: 8711661004215
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Herome Nagel Sjablonen zijn te gebruiken als hulpmiddel om mooie egale witte randjes te trekken met de Herôme White or Without. Herôme White or Without is los verkrijgbaar, maar is ook ingesloten bij de Herôme French Manicure Set. Nog even een korte uitleg over de French Manicure voor wie hier nog niet mee bekend is. Met de Herôme French Manicure Set heeft u alle producten bij de hand voor het mooiste resultaat. Deze set bestaat uit de volgende producten die tevens los verkrijgbaar zijn:
Herôme White or Without (stap 1) Beschermt, corrigeert en maakt de randjes van uw nagels hard. Uw nagels krijgen een prachtige witte contourrand! Als hulpmiddel kunt u de, nu los verkrijgbare, Nagel Sjablonen gebruiken.
Herôme Multi Nail Cover (stap 2) Licht zalmkleurige lak die uw nagels een mooie natuurlijke kleur geeft en tevens verstevigt.
Herôme Top Coat (stap 3) Geeft extra glans en voorziet uw nagels van een harde beschermlaag. Hierdoor blijft de nagellak langer zitten.

Hoe te gebruiken?
Door de Herôme Nagel Sjablonen op de nagels te plakken, kunt u een mooie rechte lijn op de nagels zetten met de Herôme Perfect Nail Contour "White or Without". Verwijder de nagelsjablonen voorzichtig als de lak nog nat is.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herome Nagel Sjablonen 100ST?

Meer uit ons assortiment