9478.103 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Herome 4-stappen Nagelvijl 1ST

Voor elke nagel de juiste behandeling

6,99
  • Merk:  Herome
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711661001894
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Herome 4-stappen Nagelvijl voorkomt haakjes aan de nagels. Dikke harde nagels hebben een grove vijl nodig. Zachtere nagels hebben een minder grove vijl nodig (medium), terwijl dunne zwakke nagels om een fijne vijl vragen. Herome 4-stappen Nagelvijl is een professionele vijl met 4 ‘grofheden’: grof, medium, fijn en extra fijn. De nagel is opgebouwd uit verschillende lagen. Na het vijlen staan deze “open”. Met de extra fijne kant “sluit” men de nagel weer. Door het sluiten van de nagelplaten worden haakjes voorkomen. Hierdoor zullen nagels minder scheuren splijten en bladderen. Met de Herôme 4-Way Perfect Nail File krijgt elke nagel de juiste behandeling.

- 4 verschillende grofheden
- De grove kant vijlt de nagels in model, de fijne kant vijlt de haakjes weg
- Geschikt voor zowel sterke als zwakke nagels
- Voorkomt splijten en scheuren van nagels
- Afwasbaar, waardoor de vijl langer meegaat
- Flexibel waardoor prettig in gebruik

Hoe te gebruiken?
Coarse: het blauwe gedeelte, het grove gedeelte van de vijl. Hiermee worden de nagels in model en op lengte gevijld.
Medium: het witte gedeelte, is minder grof van structuur dan het blauwe gedeelte. Dit gedeelte is ook bedoeld om de nagels korter en in model te vijlen.
Fine: het roze gedeelte is bedoeld om eventuele “haakjes” te verwijderen. Tevens is deze zijde bedoeld om dunne, zwakke nagels te vijlen.
Extra Fine: het lichtroze gedeelte is om de nagel af te sluiten, zodat er geen stoffen van buitenaf (vocht, bacteriën) in de nagel kunnen dringen. De nagelplaat wordt met deze zijde dichtgemaakt.

TIP: Knip en bijt uw nagels nooit! Er komt bij het bijten en knippen druk op de nagelplaten te staan waardoor deze open gaan staan. Vocht en vuil krijgen vervolgens de kans binnen te dringen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Herome 4-stappen Nagelvijl 1ST?

Meer uit ons assortiment