9373.502 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Wondgel

HeltiQ Brandwonden Gel 118ML

Geeft directe pijnverlichting bij oppervlakkige brandwonden

9,95
  • Merk:  HeltiQ
  • Inhoud: 118ML
  • EAN: 8717484004760
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Let op! HeltiQ heeft nieuwe verpakkingen gekregen. Deze nieuwe verpakkingen worden gefaseerd uitgeleverd. Er zijn dus twee versies in omloop. Wij hebben geen invloed op welke verpakking u geleverd krijgt.

Algemeen
HeltiQ Brandwonden Gel is een hydrogel die als eerste hulp gebruikt kan worden bij kleine oppervlakkige brandwonden veroorzaakt door vuur, stoom, hete vloeistoffen, stralingswarmte of andere niet chemische warmtebronnen. De gel geeft direct pijnverlichting doordat het de brand uit de wond trekt, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. De gel heeft een bijzondere samenstelling, waardoor de brandwond effectief wordt gekoeld en het wondherstel wordt bevorderd.

U kunt de wondgeld toepassen in situaties dat er geen water aanwezig is om te koelen of als aanvulling op het kolen met zacht stromend, lauw water. De HeltiQ Brandwonden Gel is ook geschikt voor het behandelen van brandwonden en/of schaafwonden die ontstaan zijn door kunstgrasvelden of gymzaalvloeren en kan ook gebruikt worden bij zonnebrand. HeltiQ Brandwonden Gel heeft een hydraterende werking waardoor de huid soepel en zacht wordt wat het wondherstel bevorderd. HeltiQ Brandwonden Gel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden.

Hoe te gebruiken?
1. Eerst voldoende lang koelen met lauwwarm water heeft altijd de voorkeur.
2. Wanneer er geen lauwwarm water voor handen is, of als aanvulling op het koelen met lauwwarm water kunt u de brandwondengel gebruiken. 3. Maak na het koelen met lauwwarm water de huid droog.
4. Verdeel een royale laag gel over de verbrande plek. Niet in de huid wrijven.
5. Laat de gel 30 tot 50 minuten inwerken.

6. Indien gewenst, dek de wond af. Zo nodig herhalen.

Raadpleeg onmiddellijk een arts bij grote en/of open brandwonden, aanhoudende klachten, huidirritatie, zwellingen, infecties of bij twijfel!

Waarschuwingen
Bij grote en/of open brandwonden, aanhoudende klachten, irritatie van de huid, verdikkingen of infecties of bij twijfel onmiddellijk een arts raadplegen!
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HeltiQ Brandwonden Gel 118ML?

Meer uit ons assortiment